Ultima actualizare: ieri, 22:26

Locale

Ziua Porților Deschise, la IPJ Satu Mare

ziua portilor deschise ipj (1)Zeci de elevi au vizitat astăzi Inspectoratul de Poliție Județean Satu Mare, cu ocazia ”Zilei Porților Deschise”, acțiune organizată cu ocazia ”Zilei Poliției Române”.

Marcarea Zilei Politiei Române a debutat joi la Satu Mare, prin organizarea unor acțiuni stradale menite a preveni furturile din autoturisme. Activitățile dedicate acestui moment festiv au continuat vineri cu Ziua Porților Deschise la I.P.J. Satu Mare, polițiștii prezentând vizitatorilor o parte din tehnica și mijloacele folosite în munca lor.

Mai multe clase de elevi i-au vizitat pe polițiști, unde au putut vedea cu ce se ocupă cei de la criminalistică, dar și cei de la intervenție rapidă, care le-au prezentat copiilor o parte din echipamentul pe care îl folosesc.

Am dorit să oferim prilejul copiilor de a vizita birourile noastre, o zi a porților deschise în care pot să își satisfacă curiozitatea la criminalistică și la detașamentul de intervenție rapidă unde sunt foarte nerăbdători să ajungă și să îi vadă pe ”mascați”. Sperăm că cei care ne vizitează să plece cu o impresie plăcută de la noi pentru că sunt foarte curioși de munca de poliție, li se pare foarte interesant, iar unii dintre ei și-au manifestat dorința de a deveni polițiști”, a declarat comisar Simona Săndulescu, din cadrul Biroului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.