Ultima actualizare: azi, 21:48

Andreea Paul
Locale

Andreea Paul, aleasă prim-vicepreşedinte PDL

Andreea PaulDemocrat-liberalii Anca Boagiu, Liviu Negoiţă, Andreea Paul şi Dorin Florea au fost aleşi sâmbătă prim-vicepreşedinţi ai PDL, a anunţat şeful Comisiei de numărare şi validare a voturilor, Daniel Buda.

 Gheorghe Flutur a fost reales secretar general. 

În acelaşi tur de scrutin a fost ales şi trezorierul partidului, singurul candidat la funcţie fiind Ion Ivaşcu. 
Anca Boagiu a fost aleasă, cu 514 voturi pentru şi 58 împotrivă, pentru un post de prim-vicepreşedinte responsabil cu strategii politice, Liviu Negoiţă, responsabil cu partea de comunicare, a fost ales cu 530 de voturi favorabile şi 42 împotrivă, Andreea Paul – politici economice, mediu de afaceri – a întrunit 401 voturi pentru, iar Dorin Florea a fost ales, cu 516 pentru şi 41 împotrivă, prim-vicepreşedinte pentru politici publice. 
Ion Ariton, contracandidatul Andreei Paul, a întrunit 161 de voturi pentru, pierzând în faţa acesteia. 
Astfel, obiectivul preşedintelui Vasile Blaga de a avea două femei în posturile de prim-vicepreşedinte a fost atins. 
Theodor Paleologu, care îşi anunţase iniţial candidatura pentru un post de prim-vicepreşedinte responsabil cu politici publice, s-a retras din competiţie la începutul reuniunii. 
În şedinţa CNC urmează alegerea celor 16 vicepreşedinţi ai PDL, opt pe departamente şi opt pe regiuni. 
Consiliul Naţional de Coordonare al PDL îşi alege sâmbătă Biroul Permanent Naţional, cei 472 delegaţi prezenţi la reuniune fiind chemaţi să aleagă dintre 123 de candidaţi înscrişi în cursa pentru ocuparea celor 54 de funcţii din conducerea centrală a partidului.

Sursa: Agerpres

Un comentariu

  1. Cocojumbo Răspunde

    Ia te uite cine a aparut iar prin ziare….dupa ce i-a “uimit” pe negresteni cu pampoane si i-a lasat cu gura cascata a reusit sa ajunga sefa in cel mai decadent partid al momentului. Va putei inchipui cu cit a crescut valoarea acestui partid? Nimeni nu stie ceva vesti despre ce a mai facut prin Negresti? Ceva afaceri cu statul binenteles….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.