Ultima actualizare: ieri, 19:32

Locale

Andrei Vajda a câștigat Cupa Federației Române de Karting

andrei vajdaSătmăreanul Andrei Vajda este câștigătorul clasei KF3, în cadrul Cupei FRK, organizată de Federația Română de Karting, în perioada 13-14 aprilie, la București.

Cu această competiție a debutat sezonul competiţional de karting. Federaţia Română de Karting a decis ca din acest an, pe lângă etapele din Campionatul Naţional, să fie organizate şi două cupe: Cupa FRK şi Cupa României. Cele două marchează începutul şi sfârşitul de sezon.

Cupa FRK s-a desfășurat pe pista AMC, din Tunari (București), timp de două zile. Sâmbăta a fost rezervată pentru antrenamentele libere cronometrate și manșele de calificare pentru toate clasele, iar duminică au fost programate warm up, manșa pre-finală și manșa finală. Au fost întreceri la patru clase: PUFO, Mini, KF3 juniori și KZ seniori.

Sătmăreanul Andrei Vajda (13 ani), campionul naţional din 2012 la KF3, s-a clasat pe primul loc la această categorie, destinată tinerilor cu vârsta între 12-14 ani. La Cupa FRK a participat și Marco Bota (6 ani), din Satu Mare, care s-a clasat pe locul trei la această competiţie, la clasa Pufo, destinată tinerilor între 6-9 ani.

Printre participanți s-a aflat și băiatul premierului Victor Ponta, Andrei, care s-a clasat pe locul trei la clasa mini.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.