Ultima actualizare: azi, 21:59

Locale

Cetățean maghiar, prins cu 2500 de pachete de țigări în podeaua mașinii

tigari contrabanda (1)Poliţiştii de frontieră din cadrul PTF Halmeu cercetează un cetățean maghiar în mașina căruia au descoperit, ascunse în locașuri special amenajate, 2.480 pachete de țigări de proveniență ucraineană. Șoferul este cercetat pentru contrabandă, iar țigările și mașina i-au fost confiscate.

Azi noapte, în jurul orei 04.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Halmeu s-a prezentat pentru a intra în țară cetățeanul maghiar David A., în vârstă de 21 de ani, conducând un autovehicul marca Peugeot, înmatriculat în Ungaria. Cu ocazia formalităților pentru intrarea în țară, înaintea controlului de frontieră, șoferul a fost întrebat dacă are ceva de declarat, iar despre țigări a spus că are în mașină doar două pachete.

În urma controlului efectuat de către echipa comună formată din polițiști de frontieră și lucrători vamali, într-un locaș special amenajat în podeaua dublă a autovehiculului, au fost descoperite 2.480 pachete de țigări marca Jin Ling, de proveniență ucraineană, în valoare de 10.912 lei.

Țigările și mașina au fost ridicate în vederea confiscării, iar cetățeanul maghiar este cercetat acum pentru săvârșirea infracțiunilor de contrabandă, evaziune fiscală și deținerea de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizbile supuse marcării.

Sursa: STPF Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.