Ultima actualizare: azi, 15:26

Locale

”Curăţenia de primăvară” se prelungește

Curatenie-primavara1Având în vedere starea vremii, care nu a fost favorabilă pentru ”Curăţenia de primăvară”, Primăria municipiului Satu Mare, prelungeşte acţiunea cu o săptămână, până în perioada 22 – 27. 04. 2013.

Acţiunea “Curăţenia de primăvară” se va desfăşura numai pentru colectarea deşeurilor vegetale adunate de către proprietari, din curţile şi grădinile acestora. Colectarea se realizează exclusiv în zilele în care strada este programată pentru adunarea deşeurilor menajere.

Deşeurile vegetale trebuie depozitate în grămezi şi aşezate lângă pubelele cu deşeuri menajere. Nu se admite amestecarea deşeurilor vegetale cu alte deşeuri, acestea fiind colectate separat de restul deşeurilor din pubele.

Primăria roagă cetăţenii municipiului să  respecte zilele programate şi modul de depozitare, în caz contrar  vor  fi sancţionaţi conform Hotărârii Consiliului Local nr.33/2011.

Aceste servicii, colectarea şi transportul deşeurilor vegetale, nu se taxează suplimentar, cheltuielile fiind suportate din bugetul local.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.