Ultima actualizare: azi, 21:48

Locale

Daniel Ardelean, directorul CEC Bank Satu Mare, îl dă în judecată pe Valer Marian

Daniel Ardelean, CEC BankDaniel Ardelean, directorul CEC Bank Satu Mare ne-a transmis un drept la replică referitor la acuzaţiile ce i-au fost aduse de senatorul PSD Valer Marian, prin care specifică faptul că-l va da în judecată pentru prejudiciul de imagine cauzat.

 “Ca urmare a proliferării unor acuzaţii false la adresa mea, făcute de senatorul Valer Marian în declaraţiile de presă din data de 10.02.2013, 07.03.2013, 26.03.2013 şi 11.04.2013, vă informez că toate acestea sunt calomnioase şi vădit răutăcioase. Având în vedere prejudiciul de imagine cauzat, urmează să îl acţionez în judecată“, precizezază Daniel Ardelean, directorul CEC Bank Satu Mare.

Valer Marian l-a acuzat în conferinţe de presă pe directorul CEC Bank că ar fi implicat în fapte de corupţie. Mai multe detalii găsiţi aici.

 

[EPSB title=”Valer Marian prezintă indicii privind fapte de corupţie la CEC Satu Mare” href=”https://portalsm.ro/2013/03/valer-marian-prezinta-indicii-privind-fapte-de-coruptie-la-cec-satu-mare/”]

7 comentarii

  1. Castoride Răspunde

    Bravo! multa bafta.este mare diferenta intre declaratia lui ardelean si a pacaliciului maier.

  2. mircea Răspunde

    Valer Marian este un gunoi, un infractor care a ajuns “senator” prin calomnie, amenintari, santaj,etc. Foarte multi satmareni au fost victimele guzganului Marian in decursul a 20 de ani. Spre norocul satmarenilor vremea nemernicului s-a terminat Ponta l-a ejectat ca pe un gunoi, asa cum merita din plin. Sfatul meu: baiete nu te mai obosi sa-l dai in judecat pe nemernic, nu faci decat sa-i faci publicitate, sa-i dai ocazia sa se victimizeze, sa-ti scrie scrisori deschise…Oricum nenorocitii de judecatori satmareni nu au curajul sa-l condamne. Capul sus! Guzganul e terminat!

  3. Doru Răspunde

    Felicitari pentru curaj si succes in instanta. Poponarul senator va incepe un razboi cu tine in aceasta perioada, dar o sa ai motive in plus sa-i ceri daune consistente. In timpul procesului cu Blejnar si-a trecut apartamentul pe fiica pentru a nu avea ce sa i se execute, asa ca-i mai ramane doar poprirea si inchisoarea contraventionala. Mai are multe procese pe rol, 3 cu Vass, cu Ghere etc. Daca ar fi avut curaj toti cei atacati de el sa se adreseze instantei era terminat mai repede.

  4. Doru Răspunde

    Si inca ceva. Marian este marioneta pusa la inaintare sa arunce cu mizerii si minciuni pentru a-i pregati venirea la conducerea sucursalei a Mihaelei Rus, cea care si-a dus traiul prin multe asternuturi, iar ceea ce face o femeie cu…
    Este ajutat in mizeriile sale de Mihai Balaj, salariat in banca si mare activist de partid, fiind vice la tineret.

  5. Lia Răspunde

    Intrebari pentru guzganul clontos Valer Marian:
    (sunt puse la persoana doua plural deoarece guzganul arata cat doi porci de Bontida)

    1 ce s-a intamplat cu cele 500.000.000.000 datorii la buget ale amicului Govor?
    2. aveti vreo contributie la prescrierea faptelor dlui govor?
    3. ati facut interventii pe langa procuror de caz?
    4. cunoasteti averea pe persoane interpuse ale lui govor? si la cat se ridica?
    5. recent ati facut trafic de influenta la inalti functionari pentru schimbarea anumitor directori?
    6. impreuna cu prefectul sunati in fiecare zi la bucuresti ptr schimbarea anumitor oameni?
    7. este adevarat ca l-ati implicat si pe relu fenechiu?
    8. este adevarat ca ati intervenit ptr angajarea anuitor persoane la anumite institutii?

    • observator Răspunde

      @Lia….Intrebarile retorice sunt exact in stilul lui Marian.Ex:,,Este adevarat ca doamna Paul Vass este nepoata extremistului Vass”.Ce conteaza daca-i adevarat sau nu.V-ar fi tot una sa va intrebe cineva daca ati facut sex oral cu cineva,chiar daca raspunsul ar fi nu?Chiar nu vreau sa-l apar pe Marian dar nu folositi metodele lui.

  6. Balaj Mihai Alexandru Răspunde

    In legatura cu comentariul domnului Doru sau cine se ascunde sub acest nume
    Da sunt salariat in banca, sunt membru de partid si sunt vice la tineret, foarte corect, dar nu am nici o legatura cu articolele despre directorul CEC Bank Satu Mare, Daniel Ardelean. Mi-ar face o deosebita placere sa stiu cine se ascunde sub numele de Doru si este posibil sa aflu, iar cand voi afla voi face acelasi lucru ca si Domnul Director Ardelean, te voi da in judecata si iti voi cere daune morale pana o sa behai.
    Cei care ma cunosc cu adevarat stiu ca nu ma ocup cu astfel de mizerii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.