Ultima actualizare: azi, 13:06

Trupele Deep Purple şi UB40 vor concerta, în această vară, pe Cluj Arena
Locale

Deep Purple şi UB40 vor concerta pe Cluj Arena. Cât costă biletele

Trupele Deep Purple şi UB40 vor concerta, în această vară, pe Cluj ArenaTrupele Deep Purple şi UB40 vor concerta, în această vară, pe Cluj Arena.

Concertele vor avea loc pe stadionul din Cluj în 7 şi 8 iunie. Primul concert va fi cel al trupei britanice Deep Purple, care va urca pe scenă în 7 iunie. Concertele au loc în cadrul evenimentului Cluj Arena Music Fest.

Organizatorii festivalului, care au semnat în urmă cu puţin timp contractul cu Consiliul Judeţean Cluj, se aşteaptă ca numărul spectatorilor să se ridice la 60.000 de oameni, mai mulţi la primul concert, cel al legendarilor Deep Purple.

Deep Purple este o formație britanică de muzică rock, înființată la Hertford, Anglia în 1968. Deep Purple a susținut în România două concerte, la București – în 1998 și în octombrie 2007.

UB40 este o trupa britanica de raggae formata in 1978 in Birmingham . Trupa a plasat mai mult de 50 single-uri în UK Singles Chart , și a realizat, de asemenea pe plan internațional succese considerabile.Unul dintre cei mai bine vanduti artisti din lume, UB40 au vândut peste 70 de milioane de discuri.

Biletele la concertul Deep Purple vor costa între 65 de lei şi 250 de lei. La Golden Circle, biletele costă 125 de lei. În schimb, la UB40, preţul biletelor va fi cuprins între 45 şi 200 de lei, iar la Golden Circle costă 100 de lei.

Abonamentele pentru ambele zile pornesc de la 85 de lei. Un abonament la Golden Circle pe două zile costă 175 de lei.

Biletele se pun în vânzare de sâmbătă pe myticket.ro

Florin Danciu, organizator, a anunţat că le-a trimis o ofertă şi celor de la Metallica, însă aceştia nu au mai răspuns.

În deschiderea concertului Deep Purple vor urca pe scenă trupele Holograf, Compact, Bere Gratis şi Proconsul. Înaintea celor de la UB40 vor concerta Smiley, Alex Velea, Ştefan Bănică Jr. şi Antonia.

Sursa: citynews.ro

Un comentariu

  1. \/- Răspunde

    din cate stiu UB40 va canta fara ALI CAMBELL. Fara Ali nu exista UB40 !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.