Dr. Levai Lehar a efectuat o operaţie în direct, fiind urmărit de 300 de specialişti (VIDEO)

23 aprilie 2013

operatie levai leharDr. Levai Lehar, medic oftalmolog de la Spitalul Judeţean Satu Mare,  a efectuat o operaţie în direct, la o conferinţă de specialitate cu participare internaţională, desfăşurată recent în Timişoara, fiind urmărit de peste 300 de medici.

Conferința Regională de Oftalmologie din Timişoara s-a bucurat de o participare a celor mai buni medici din zonă, având loc transmisii de operații oculare în direct, realizate în total de șase medici din Timișoara, Cluj, București și Belgrad, printre care s-a aflat și dr. Levai Lehar. Cei prezenți în sala Filarmonicii Banatul au asistat pas cu pas chirurgii oftalmologi care au realizat operații de cataractă, de pol posterior și pol anterior și au ascultat explicațiile specialiștilor, având posibilitatea să pună întrebări sau să facă unele observații.

Operaţiile au avut loc la Clinica de Oftalmologie din Timişoara, în sala de operaţie, am operat cu aparatură de ultimă generaţie, asemănătoare cu ce avem noi aici în Satu Mare. Am operat fiecare chirurg câte un caz. S-au operat cazuri de pol anterior, respectiv cataractă şi de pol posterior. Eu am făcut o operaţie combinată, adică am operat la acelaşi ochi și cataracta, am făcut implant de cristalin, după care am continuat operaţia mai departe, cu o operaţie de pol posterior, de vitrectomie. Pacientul avea o boală care se numeşte membrană epimaculară. A fost o operaţie delicată, dificilă, dar care s-a finalizat cu succes”, a declarat Levai Lehar.

Eu mă simt foarte onorat că am putut să particip la o asemenea manifestare, că am putut să reprezint Secţia de Oftalmologie Satu Mare la o manifestare de o asemenea anvergură, la care au venit specialişti din Bucureşti, Cluj, Timişoara, din Serbia, Polonia, Ungaria. Au fost întrebări din partea publicului. M-am întors de la conferință cu impresia că părerile au fost pozitive, oamenii au apreciat ceea ce au văzut, am avut şi noi de învăţat, şi ceilalţi”, a precizat oftalmologul.

Astfel de participări sunt foarte importante deoarece creşte prestigiul medicilor din Satu Mare.

 

Etichete: , , ,

Categorie: Locale

Comentarii (3)

Trackback URL | RSS Feed comentarii

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

 1. ion romanu spune:

  Cineva care face cinste orasului! FELICITARI!
  asa oameni trebuie promovati prin presa, nu melci cu flotant la capitala…

 2. maxx spune:

  Govor Mircea facea mai bine….

 3. Ioana bianca spune:

  Buna ziua ma numesc ioana mama mea a facut deslipire de rutina deja de o saptamana a fost lá medic doar luni au spus sã se prezinte vá rog mult sã imi spuneti cê sanse are suntem din satu mare . Vá rog sunt disperata cê sã fac

 • RSS
 • Facebook
 • Google+
 • LinkedIn
 • YouTube
 • Pinterest