Ultima actualizare: azi, 14:10

Locale

Furt la benzinărie. Doi sătmăreni s-au dus în Baia Mare să alimenteze cu numere furate

pompaFurt la benzinărie. Doi sătmăreni au fost prinși de polițiști după ce au alimentat la o benzinărie din Baia Mare, autoturismul în care se aflau având puse plăcuțe cu numere false.

În noaptea de 22/23 aprilie, în jurul orei  3,30  polițiștii au fost sesizați prin Serviciul Apeluri de Urgență 112,  despre faptul că în municipiul Baia Mare,  jud. Maramureș, doi bărbați care se aflau într-un autoturism marca VW,  au alimentat carburant la o stație ”Lukoil”  și fără să plătească s-au îndreptat spre Satu Mare.

Cei doi au plănuit furtul în detaliu. Au furat plăcuțele de înmatriculare de la o mașină din apropierea stației de carburant, le-au montat pe autoturismul în care se aflau, iar după ce au făcut plinul au plecat fără să plătească.

Făptașii se aflau însă  într-un taxi, astfel că angajații benzinăriei au sunat imediat la 112, polițiștii identificând ușor mașina.

Autorii sunt  J. CORNEL, de 23 ani, care a închiriat mașina de la patronul unei firme de taxiuri, cooptându-l și pe  P. B., de 17 ani, ambii din Satu Mare. Cei doi  tineri au fost predați polițiștilor din cadrul Poliției Municipiului Baia Mare, pentru continuarea cercetărilor sub aspectul comiterii infracțiunilor de furt calificat și conducerea unui autoturism cu numere false de înmatriculare.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.