Ultima actualizare: azi, 10:01

targ de turism grand mall satu mare
Publicitate

În perioada 12-14 aprilie are loc Târgul de Turism Grand Mall

 targ de turism grand mall satu mareÎn perioada 12 – 14 aprilie va avea loc Târgul de turism de la Grand Mall Satu Mare, organizatorii propunându-şi ca acesta să fie un punct de reper în calendarul evenimentelor sătmărene.

Conceptul acestui târg este de a reuni agenţii de turism, hoteluri şi pensiuni, locuri de agrement, instituţii implicate în promovarea turismului atât din ţară cât şi din străinătate.

Potenţialul pe care îl oferă poziţionarea oraşului precum şi interesul în creştere al românilor faţă de destinaţiile din străinătate dar şi al străinilor pentru destinaţiile turistice româneşti îi motivează pe organizatori să ofere cadrul necesar unui asemenea eveniment.

Târgul de turism va avea loc în perioada 12 – 14 aprilie, în Sala Grand a Grand Mall Satu Mare. Şi-au anunțat prezenta Consiliul Județean Satu Mare, Primăria Tășnad, agențiile de turism locale (pentru prima data împreună la un târg de turism local), hoteluri, pensiuni precum și locuri de agrement din Ungaria și țara noastră.

 

Programul târgului:

Vineri: 13.00 – 20.00

Sâmbătă și duminică: 10.00 – 20.00

Intrarea este gratuită.

 

Vizitatorii vor putea alege dintre ofertele atractive de vacanță concepute după bugetul lor. Reducerile oferite de participanți pe perioada târgului și tombola cu premii vor crește interesul sătmărenilor faţă de târgul de turism.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.