Ultima actualizare: azi, 21:48

Locale

UPDATE: O mașină a Poliției de Frontieră, implicată într-un accident la Apa

accident apa 2

Sursa foto: emm.ro

O mașină a Poliției de Frontieră a fost implicată într-un accident rutier, pe raza localității Apa.

În accident au fost implicate un autoturism Volkswagen, condus de o femeie, din Seini și un Audi, ce aparține Ministerului Afacerilor Interne. Evenimentul rutier s-a petrecut la intersecția DN 1C cu drumul care duce către balastiera de la Apa.

Șoferița din Seini a vrut să vireze la stânga, însă șoferului autoturismului Audi nu a păstrat distanța corespunzătoare, astfel că a intrat în mașina din față.

În urma impactului, autovehiculul Volkswagen a fost aruncat pe câmp. În autoturismul Audi  se afla adjunctul şefului Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Sighetu Marmaţiei. Imediat după producerea accidentului, șoferul din Audi a dat jos plăcuțele de înmatriculare, astfel încât mașina să nu poată fi identificată.

Femeia care se afla la volanul VW a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Satu Mare.

Soțul șoferiței a declarat pentru site-ul emm.ro, că în momentul în care a ajuns la locul accidentului, femeia era întinsă pe jos și se plângea de dureri în zona cervicală. Acesta și-a exprimat nemulțumirea față de nepăsarea celor din Audi, care după producerea accidentului nu s-au interesat de starea soției sale, fiind preocupați să dea jos numerele de înmatriculare de pe mașină.

În mașină se afla adjunctul șefului ITPF Sighetu Marmației, Florin Coman, la volan aflându-se Vili D., de 27 de ani, din Sighetu Marmației, unul dintre șoferii instituției. Oficialul ITPF a declarat că șoferița nu a semnalizat în momentul în care a făcut virajul la stânga, astfel încât șoferul instituției nu a mai putut evita impactul.

Cei doi şoferi au fost testaţi cu aparatul etilotest rezultând că nu au consumat băuturi alcoolice înainte de a urca la volan. De asemenea, s-a procedat şi la recoltarea de probe biologice, conform procedurii.

În acest caz, poliţiştii continuă cercetările.

 

Sursa: emm.ro

Sursa foto: emm.ro

 

Sursa foto: emm.ro

Sursa foto: emm.ro

 

 

2 comentarii

  1. un_satmarean Răspunde

    Si-a dat placutele de inmatriculare jos cu gandul ca dupa accident, si ca sa nu stie nimeni, sa repare masina si s-o vanda ca fiind impecabila si neimplicata in vreun eveniment rutier :))

  2. Viorel Danciu Răspunde

    Daca lucrurile stau asa cum spun, adica soferita n-a semnalizat atunci de ce si-au dat jos placutele de inamtriculare ? Fiindca stiau ca ei sunt vinovati, si e un inceput de proba … de asemeena daca n-aveau placute de inmatriculare deloc, sa presupunem, e fapta penala sa circuli pe drumurile publice cu un vehicol neinmatriculat…. asa ca oricum ar da-o, sunt buni de plata :))))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.