Ultima actualizare: azi, 10:14

furt
Locale

Patru tineri reţinuţi pentru furt calificat. Valoarea prejudiciului este de 400.000 de lei

furtPoliţiştii sătmăreni au fost sesizaţi despre comiterea unui furt din locuinţă, proprietarul estimând valoarea bunurilor ce i-au fost sustrase la  400.000 lei. Fapta a fost comisă duminică, 31 martie a.c., iar a doua zi poliţiştii reţineau deja principalii suspecţi în acest caz, patru tineri cu vârste cuprinse între 21 şi 27 de ani. Mai mult, mare parte din bijuteriile şi aparatura electrică furate au reintrat în posesia părţii vătămate, poliţiştii recuperând 80 % din prejudiciul cauzat.

Depistarea suspecţilor în acest caz a pornit de la indiciile rezultate în urma investigaţiilor poliţiştilor criminalişti, ulterior aceste date fiind coroborate cu cele obţinute în urma anchetei derulate de poliţişti ai Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Satu Mare,  ai Secţiei 4 Beltiug Poliţie Rurală şi de poliţiştii de proximitate.

Poliţiştii au stabilit că cei patru suspecţi – Attila S., de 21 de ani, Mihai B., de 24 de ani, Robert E., de 27 de ani, şi Nicolae R., de 26 de ani – în urma unei înţelegeri prealabile,  au pătruns prin efracţie în apartamentul situat în municipiul Satu Mare şi au sustras bunuri de valoare – bijuterii, aparatură electrică, sume de bani. 

Toţi cei patru suspecţi au fost depistaţi de poliţişti şi reţinuţi în Arestul Inspectoratului, urmând a fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare cu propunere de arestare preventivă pentru comiterea infracţiunii de furt calificat.

 

Sursa: Poliţia Satu Mare

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.