Ultima actualizare: azi, 18:51

masterclass bodyart basic, primagym, Lencses Rita
Publicitate

Primagym – Demostraţie de bodyART basic cu Lencsés Rita

masterclass bodyart basic, primagym, Lencses RitaLa Primagym, centrul de aerobic, cycling şi fitness, mutat recent într-o locaţie provizorie în P-ţa Eroii Revoluţiei nr. 5, s-a desfăşurat în acest week-end, primul curs de bodyART contact pentru instructori de bodyART basic din România.

Primagym Satu Mare a introdus în România noul concept de mişcare şi a deschis prima şcoală de instructori bodyART, cursurile fiind susţinute de mastertrainerii din Ungaria Borsodi Balazs şi Lencsés Rita.

Modulul din acest week-end a fost susţinut de mastertrainerul Lencsés Rita, care i-a învăţat pe noii instructori de bodyART basic cum să-şi ajute clienţii la orele de bodyART ca să intre în posturi cât mai corecte, să-şi conştientizeze propriul corp pentru a îndeplini menirea bodyART – armonia perfectă dintre trup, minte şi suflet.

Sâmbătă şi duminică mastertrainerul Lencsés Rita a oferit iubitorilor de mişcare o demonstraţie de bodyART basic, ora fiind moderată în stilul propriu al ei, cu căldură, feminitate, gingăşie, susţinere permanentă şi pe înţelesul tuturor. Sala de sport a fost arhiplină, iar demonstraţia Ritei a fost foarte apreciată de iubitorii sportului.

Prin bodyART, corpul conştientizează întâlnirea dintre mişcare şi putere având o influenţă pozitivă şi benefică asupra slăbiciunii şi rigidităţii corpului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.