Ultima actualizare: ieri, 22:26

Locale

Primarul Dorel Coica a plantat puieți în Parcul Industrial

plantare copaci (5)Primarul municipiului Satu Mare,  Dorel Coica, împreună cu viceprimarul Marcela Papici şi administratorul public Dan Băbuţ au participat luni, 22 aprilie, la acţiunea de plantare copaci organizată în colaborare cu Direcţia Silvică Satu Mare.

Evenimentul s-a desfăşurat în zona industrială situată pe b-dul Lucian Blaga şi încheie seria plantărilor de stejar organizate de Primăria Satu Mare şi Direcţia Silvică pe raza municipiului.

Acţiunea de plantări puieţi de stejar a demarat în data de 10 aprilie pe Drumul Puţurilor de la capătul străzii Botizului unde au fost plantaţi 2.500 puieţi. S-a continuat pe parcela de lângă drumul de ocolire spre Lazuri unde au fost plantaţi  4.600 de puieţi şi s-a încheiat luni în zona industrială cu plantarea unui număr de 1.600 de puieţi pentru că aceştia încep să intre în vegetaţie.

În total au fost plantaţi 8.200 de puieţi de stejar.

Edilul şef va susţine ori de câte ori va avea ocazia campanii şi proiecte pentru protejarea vegetaţiei existente şi va participa la extinderea zonelor verzi din municipiul Satu Mare.

Sursa: Primăria Satu Mare

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.