Ultima actualizare: azi, 13:59

Locale

Prinși conducând mopede deși nu aveau permis

mopedaPolițiștii  Secției 7 Politie Rurală Carei, au identificat în trafic  un minor de 15 ani,din Moftin, în timp ce conducea un moped neînregistrat, în localitatea Ghilvaci, fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicul

Minorul este cercetat penal sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de „punerea in circulație si conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînregistrat si conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere”.

În  data de 08.04.2013, polițiștii Biroului Rutier Satu Mare, l-au identificat in trafic pe C. Gheorghe de 42 ani, din comuna Lazuri, în timp ce conducea un moped neînregistrat, având aplicat un număr de înregistrare fals,  pe strada Nicolae Golescu, din municipiul Satu Mare, fără a poseda permis de conducere.

Bărbatul este cercetat în stare de libertate sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de „punerea în circulație și conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat și cu număr fals de înregistrare și conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.