Ultima actualizare: azi, 15:55

targ de turism grand mall
Publicitate

S-a deschis târgul de turism Grand Mall

targ de turism grand mall La etajul al doilea al Grand Mall s-a deschis astăzi un târg de turism, mai multe firme oferind reduceri persoanelor cu care încheie contracte. La deschiderea oficială a participat preşedintele Consiliului Judeţean, Adrian Ştef, directorul Casei de Cultură Negreşti Oaş, Natalia Lazăr, singura persoană din judeţ desemnat „tezaur uman viu”, Florica Finta din Negreşti Oaş, ţâpuritoarea Maria Tripon, etc.

Principalul organizator, Marius Crişan, a declarat că la târg sunt 13 participanți, printre care şi autorităţi publice: Consiliul Judeţean (CJ) Satu Mare, Primăria Negreşti Oaş, Primăria Tăşnad şi Primăria Zalău.

Preşedintele CJ Satu Mare, Adrian Ştef, a afirmat că la acest târg sunt şi surprize, și anume prezentarea unor destinații din județ, cum ar fi Ţara Oaşului, zona Codrului sau staţiunea Tăşnad.

Chiar avem lucruri frumoase şi vrem să deschidem şi alte obiective turistice, precum pârtia de schi de la Luna Şes sau parcul balnear Beltiug. Până acum eram obişnuiţi cu ofertele agenţiilor de turism, acum cred că pentru prima dată, Consiliul Judeţean are stand în judeţ“, a declarat Ştef.

În opinia acestuia, pentru creşterea numărului de turişti în judeţ este nevoie de promovarea destinaţiilor din judeţ în agenţiile de turism.

Printre cei care își mai prezintă ofertele sunt stațiunea din Tășnad, care își deschide oficial sezonul estival pe 28 aprilie, în localitate fiind circa 1.200 de locuri de cazare.

Acordăm reduceri până la 5% pentru contractele încheiate la târg, sau până la 50% reducere din taxele de aeroport. Preţurile încep de la 100 de euro, chiar şi pentru o excursie în Grecia şi ajung la 3.000 de euro, sau mai mult, în funcţie de posibilităţile clientului“, a afirmat reprezentanta unei agenţii.

Imediat după deschiderea oficială a avut loc un moment folcloric.

Sâmbătă şi duminică târgul este deschis între orele  10.00 – 20.00. Intrarea este gratuită.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.