Ultima actualizare: azi, 10:34

Locale

Samuel Ţânţaş a demisionat din conducerea PDL Satu Mare

Samuel Țântaș

Samuel Țântaș

Prim-vicepreşedintele PDL Satu Mare, Samuel Ţânţaş, a demisionat din conducerea organizaţiei judeţene, el fiind nemulţumit de „direcţia în care se îndreaptă partidul”. Este posibil ca acesta să demisioneze şi din partid.

Fostul subprefect a declarat că sunt probleme în partid şi nu este de acord cu anumite lucruri care se întâmplă sub actuala conducere interimară.

S-au dat oameni afară fără prea multe explicaţii. Nu mi se pare în regulă, cred că nu suntem pe drumul cel bun. Cu siguranţă nu mai candidez pentru nicio funcţie în birou. În două-trei zile o să văd dacă mai rămân în partid“, a declarat Samuel Ţânţaş.

Potrivit acestuia partidul are un preşedinte interimar care trebuie să-şi asume conducerea. Fostul subprefect nu a dorit să dea prea mai multe detalii, promiţând că va face acest lucru printr-un comunicat de presă sau o conferinţă.

De cealaltă parte, preşedintele interimar al PDL Satu Mare, Petre Mureşan, a afirmat că demisia acestuia a fost făcută la nivel declarativ, şi crede că la alegeri va candida pentru o funcţie.

“A demisionat verbal din funcţia de prim-vicepreşedinte. Este la modul declarativ. Suntem un partid democratic, se mai declară, părerile se respectă”, a spus Mureşan.

Liderul democrat liberal doreşte ca alegerile la organizaţia judeţeană să fie organizate cât mai repede, pentru că nimănui nu-i convine interimatul deoarece nu creează stabilitate şi nici nu convine electoratului.

12 comentarii

  1. Paguba in ciuperci Răspunde

    Se curata PDL-ul de oameni meschini si propulsati in functii de banii parintilor!!! Foarte bine ca si-a dat demisia Tantas!!! Poate fi urmat si de alti cativa ( cateva ) ” monstrii sacrii ” care nu au ce cauta in acest partid!!!
    In sfarsit incepe curatenia de primavara!!!!

    • Tix,cuarata mult si bine Răspunde

      Se curata ,se curata o sa mai ramana vreo doi,cat sa stinga lumina.

  2. vasile Răspunde

    pai asa sunt oameni din romania,daca nu se mai foloseste de ceva?larevedere,daca era la putere P.D.L. ul statea osanul.

  3. cetateanul Răspunde

    Acum domnul Tantas nu mai doreste sa ramana in PDL ca nu-i convine de fapt pozitia in care se afla partidul, va practica si dansul traseismul politic. S-a inteles cu Coica sau cu Stef sa intre l-a unul dintre aceste doua partide. M-am saturat de voi gunoaie politice!

  4. culio Răspunde

    no problem , USL are nevoie de tine.

  5. Oracol Răspunde

    Acum daca vede ca nu e agreat de noua conducere, face pe alintatul si vezi doamne se mai gandeste daca ramane in PDL… Ce sa-ti spun, bai coada de topor, du-te unde si-a intarcat mutul iapa…. Nu ai facut decat sa tragi in jos partidul… Hai pa, iati jucariile si pleaca… oricum nu reprezenta-i nimic si pe nimeni in PDL!!! Ai adus in ultimul hal hotelul Dacia, tu cu firma tatalui tau si acum ce mai vrei????

  6. Dacia Răspunde

    S-a suparat magarul pe sat !

  7. cornel Răspunde

    Pdl.ul trebuie sa se reorganizeze,trebuie adusi oameni in partid si nu indepartati!

  8. nelu Răspunde

    acest om a platit toata viata pt afacerile lu tata-sau, pentru ticalosiile fratilor, probabil ca daca nu l-ar chema Tantas ar mai avea o sansa.Pacat!

  9. nelu Răspunde

    la parter deja o stins lumina si-o pus lacate. Urmeaza prohodul. se pare

    • Udrea Răspunde

      las ca vine piticu Cozma si mate fripte Kalman si intelectualu Beny si mai cati alti fripturisti oportunisti,o sa faca un partid dupa chipul si asemanarea lor mic,slab da cu capu mare.

  10. Dinu Birtoc Răspunde

    Prieteni de dreapta! haideti sa lasam orgolile de o parte de data aceasta si sa demostram ca ne pasa ! cu respect pentru SAMI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.