Ultima actualizare: azi, 14:50

Locale

Tânără accidentată grav la Negreşti Oaş

ambulantaO tânără de 15 ani a fost rănită grav în cursul serii trecute, în urma unui accident de circulaţie, produs în localitatea Negreşti Oaş.

Poliţiştii rutieri ce au intervenit de îndată la faţa locului au stabilit în urma cercetărilor derulate că Roxana P., de 31 de ani, din Negreşti Oaş, nu s-a asigurat corespunzător la punerea în mişcare a autoturismului condus şi a intrat în coliziune cu un motociclu.

Victima accidentului, o minoră de 15 ani din localitate, pasageră pe motociclul condus regulamentar de Daniel Ţ., de 21 de ani, a suferit leziuni grave în urma impactului.

Conducătorilor auto le-au fost recoltate probe biologice pentru a se stabili eventualei alcoolemii, poliţiştii continuând cercetările în cauza privind vătămarea corporală din culpă.

Sursa: IPJ Satu Mare

Un comentariu

  1. eu Răspunde

    Are un an de zile de cand e moarta manuela si la moima de roxana nu i sa suspendat nici macar permisu politisti de cacat ce sunteti asa e la noi in oas ai pile ai mama si tata. Pana ce a mai face ceva victime nu se lasa ea ca fumeaza si vb la tel in acelasi timp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.