Ultima actualizare: ieri, 21:59

Locale

Un bărbat beat a furat un microbuz

microbuz-persoaneUnui sătmărean de 60 de ani i s-a întocmit un dosar penal pentru furt de auto, conducere cu alcoolemie şi permis necorespunzător.

Un localnic de Pişcolt a sesizat Poliţia ieri, după ora 17.00, reclamând că  i-a fost furat autoturismul parcat în faţa unui magazin din comună. Poliţiştii Postului de Poliţie Pişcolt au demarat ancheta în acest caz, identificând principalul suspect, un bărbat de 60 de ani, care abandonase autoturismul pe o altă stradă.

Suspectul, Vasile B., din Carei, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, a profitat de faptul că partea vătămată lăsase cheile în contact şi a urcat la volanul microbuzului, conducându-l până pe o altă stradă din localitate. Bărbatul a fost condus la spital pentru recoltare de probe biologice şi stabilirea alcoolemiei, poliţiştii depistând că acesta nu deţinea nici permis de conducere corespunzător categoriei din care face parte autovehiculul.

Pe numele suspectului a fost întocmit dosar penal pentru comiterea a trei infracţiuni: furt de folosinţă a unui autovehicul, conducere fără permis corespunzător şi cu alcoolemie peste limita legală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.