Ultima actualizare: ieri, 21:59

Locale

Anii ’80 – What a feeling! – la Carei

 carei what a feeling 2Luni, 27 mai 2013, de la ora 18.00, în Sala Cavalerilor a Castelului Károlyi a avut loc spectacolul intitulat Anii ’80 – What a feeling!  Evenimentul, organizat de Direcţia de Cultură Carei în colaborare cu Centrul Cultural Carei, în cadrul Festivalului Best Fest – Primăvara culturală careiană a recreat atmosfera cotidiană prezentă în viaţa oamenilor în perioada anilor ’80. 

După momentul de reculegere ţinut în memoria doamnei profesoare Ioana Cîcu, spectacolul a început cu un colaj de piese cunoscute din perioada amintită. Apoi au intrat în prim plan membrii trupei de teatru M.E.E.M de la Centrul Cultural cu sceneta Inspecţia. Sceneta reprezintă o creaţie proprie a trupei şi a surprins momente importante prezente în viaţa adolescenţilor din acea perioadă. Din distribuţie au făcut parte Coşarcă Dan, Doiciar Adina, Drimuş Janet, Marchiş Valentin, Marincaş Gabriela, Nagy Evelin, Şiman Claudian şi instructorul Adrian Ştefănuţi.

După momentul de teatru, spectatorii pezenţi şi-au amintit de şlagăre cunoscute precum What a Feeling, I wanna dance with somebody, La fereastra ta, A boldogság és én, Fata din vis, Cântec pentru prieteni, interpretate de soliştii cercului de muzică uşoară de la Centrul Cultural: Nicolae Ujfalusi, Nagy Anita, Altfater Andrea, Vitéz Júlia, Gabor Tania şi Larisa Latiş, îndrumaţi şi acompaniaţi de profesorul Szűcs József.

Spectacolul s-a încheiat cu mulţumiri aduse de către Adrian Ştefănuţi organizatorilor Direcţia de Cultură, Centrul Cultural şi pentru sprijinul acordat de Muzeul Municipal Carei, în vederea bunei desfăşurări a evenimentului.

Cei aproximativ o sută de spectatori i-au răsplătit pe tinerii artişti cu îndelungi aplauze, în semn de apreciere a prestaţiei deosebite a acestora. Timp de mai bine de o oră parcă am călătorit în timp!

Sursa: Direcţia pentru Cultură Carei

carei what a feeling

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.