Aqua-park-ul de la Noroieni se va deschide la sfârșitul lunii mai

16 mai 2013 | 37 comentarii

aqua park noroieniAqua-park-ul de pe strada Gorunului din municipiul Satu Mare se va deschide la finele lunii mai.

Peste 100 de specialiști lucrează de zor, pentru deschiderea noului aqua-park din Satu Mare. Consilierii locali UDMR Masculic Csaba și Butka Gergo au făcut o vizită de lucru la ștrand, pentru a vedea cum decurg lucrările de amenajare a aqua-park-ului.

Am făcut o vizită de lucru împreună cu colegul Masculic Csaba, în interesul sătmărenilor. Pot să spun că ștrandul îndeplinește visul oricărui sătmărean. Am constatat că se îndeplinește tot ce s-a promis și tot ce am văzut în occident este acum la Aqua Star. Totul este la standard european și orice persoană cu handicap va avea acces la serviciile ștrandului. Aqua-park-ul are cele mai moderne tehnologii de filtrare și recirculare a apei”, a declarat pentru PortalSM, consilierul local UDMR Butka Gergo.

În prezent la aqua-park se lucrează intens la spațiile verzi. Sunt amenajate șapte tipuri de saune, unele construite cu pereți din cuburi de sare de Himalaya, patru piscine interioare și șase exterioare. În exterior există un bazin de seniori, un bazin semi-olimpic de 25 metri, bazin cu tobogane, la care viteza de coborâre va fi de peste 50 km/oră, bazin de relaxare, bazine pentru copii cu adâncimi diferite. Bazinele interioare vor avea destinații diferite de la bazine de copii la bazine de relaxare cu hidromasaj și de înot. Deasupra corpului principal va fi amplasată terasa și restaurantul însumând o suprafața de peste 1400 mp.

aqua park noroieni

aqua park noroieni

Aqua-park-ul va deveni cel mai important punct turistic din județul Satu Mare. După deschidere voi solicita Serviciului Rutier al IPJ Satu Mare să asigure asistență rutiră în zonă, pentru degajarea traficului, cel puțin o săptămână”, a mai declarat Butka Gergo.

aqua park noroieni

aqua park noroieni

Etichete: , , , ,

Categorie: Locale

Comentarii (37)

Trackback URL | RSS Feed comentarii

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

 1. Stefy Steve spune:

  foarte tare frate

 2. Revesz Agostinho spune:

  Si pretul unui bilet????

 3. Doina Dora spune:

  pretul unui bilet sper sa fie accesibil pt toate buzunarele…

 4. Mediesan Marcela spune:

  abia astept

 5. Mediesan Marcela spune:

  abia astept

 6. alin spune:

  acest aqua star , este acelasi patron si aceasi firma cu aqua parcu’ din felix, acolo un bilet este de 45 de lei , deci nu va fi de mirare daca atata va fi si aici intratrea .

 7. ion romanu spune:

  prefer sa ma duc mai rar si sa platesc un bilet de 40 de lei decat sa ma duc si sa ma intalnesc cu toti boschetarii din centru, sau sa nu ma duc deloc.

 8. Verona Tura spune:

  biletul de intrare ?

 9. ovidiu spune:

  oamenilor este un aqua park,nu poate fi pretul de intrare 10 lei,in cluj de ex ii 40 de lei si nici nu se compara cu cele din ungaria sau altele din Romania.
  Ar putea face bilet 10 lei cu acces la 2 bazine unu rece si altul cald.daca vrei altceva platesti mai mult

 10. Se aude undeva la 80 de lei

 11. Se aude undeva la 80 de lei

 12. 30 de lei ar fi cel Mai potrivit

 13. Ionut spune:

  80lei e mult prea mult cu vi se aude voua, poate atat v-a fi cu acces la tot timp de 1zi.
  Pretul de intrare poate v-a fi pana in 50lei.
  PS: Hotel CONTINENTAL Timisoara are abonamente la bazin de inot, sala de fitness si forta + sauna/jacuzzi cu doar 220lei pe 1luna de zile deci sa dai un abonament pe o luna in conditii de lux pe 2-3intrari la aqua park Satu mare este o aberatie.

 14. Gergo Butka spune:

  Stimaţi cititori, mai sunt 2 săptămâni până la deschidere oficială, nu are sens să ne obosim cu teorii de “ce se aude” de 15 lei sau 30 de lei, până când nimeni nu are informaţii precise.

  Ceea ce este sigur că va funcţiona similar aquaparcurilor din occident: se plăteşte un bilet de intrare, iar serviciile extra (sauna, masaj, restaurant) se vor contoriza tot pe brăţar.

  Si eu sunt curios, dar trebuie să avem încă răbdare, se vor comunica din timp prin intermediul presei. Multumesc.

  • satmarean spune:

   Tot e bine ca nu mai mazgaleste florisalu soselele cu maglavais

  • felix spune:

   Ma tot intreb d-le consilier(i), cum se face ca tot mergeti (si sunteti primit) in vizite de lucru, si apoi “reflectati” in publicitate gratis? Nu v-am vazut la fel de des la plombarile de doi lei din oras, de ex.

 15. satmarean_nr2 spune:

  Multumim d-lui Butka ptr informatii si sa asteptam. Nu mai este mult.Probabil tarifele se vor comunica cu cateva zile inainte de deschiderea oficiala.

 16. SA SE DESCHIDA CA ASTEPT DE MULT SI LA SATU MARE CEVA CA SI IN OCCIDENT

 17. Peter Kodacz spune:

  Cu de abia astept sa-mi inmoi oasaele in apa termala , in al doilea rand am acolo in apropiere teren de vanzare , pe cine il intereseaza ?

 18. numai 3 tobogane exterioare?? e cam putin. si altceva??? bazin cu valusi artificiale??? sau asa ceva?? bine , e fain 7 tipusi de sauna…., dar tinerii au nevoie de distractie, terenuri de fotbal, sau de handbal, tenis de masa….etc….o sa vedem curand…..

 19. Tania Hozan spune:

  pretul este 30 lei adult peste 18 anoi sau 16 cred si copii 15 lei de la 7 in sus in jos gratis ccred

 20. Nu imi spune cineva un numar de telefon de la acest aqua park daca va rog frumos:?
  multumesc anticipat!

 21. Claudiu Fernea spune:

  Tare farsa asta … nu? :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 • RSS
 • Facebook
 • Google+
 • LinkedIn
 • YouTube
 • Pinterest