Ultima actualizare: azi, 09:13

autonet mobility show, Cluj Napoca
Locale

Autonet Mobility Show, cel mai important eveniment de tehnică auto din România

autonet mobility show, Cluj NapocaÎntre 10 și 11 mai a avut loc, în Cluj Napoca, cel mai important eveniment din industria pieselor de schimb si accesoriilor auto din România și din regiune, Autonet Mobility Show. A fost cea de-a doua ediție a evenimentului care a debutat anul trecut și s-a bucurat de participarea celor mai importanți producători de piese din domeniu, precum și de prezența a numeroși profesioniști din segmentul auto.

Față de prima ediție, suprafața de expoziție a fost mărită la peste 6.000 de metri pătrați oferind un spațiu amplu în cele trei incinte tematice, precum și în zona de activități în aer liber. În ceea ce privește expozanții, au fost prezenți o sută dintre cei mai importanți producători de piese, accesorii auto și echipamente de service din lume. Evenimentul a oferit posibilitatea tuturor profesioniștilor din domeniul reparațiilor auto să experimenteze în mod direct cele mai importante trenduri și tehnici din segmentul lor de activitate prin intermediul numeroaselor demonstrații tehnice, a prezentărilor, dar și prin contactul nemijlocit cu fabricanții de piese auto și echipamente de service. Pe lângă dimensiunea tehnică, vizitatorilor le-au fost pregătite și câteva surprize cum ar fi prezența celui mai bun român din Raliul Dakar, Mani Gyenes și a motorului său, simulatoarele auto de diferite tipuri și multe altele.

autonet mobility show, Cluj Napoca

În acest an, Autonet Mobility Show se extinde și peste hotare. Al doilea eveniment se va desfășura între 31 mai și 1 iunie în Ungaria, la Budapesta. Gazda show-ului va fi Centrul Syma, unul dintre cele mai reprezentative centre expoziționale din capitala ungară. Prin acest al doilea eveniment, Autonet Import dorește să ofere colaboratorilor săi din Ungaria aceleași beneficii de care se bucură partenerii săi din țara noastră. Autonet Mobility Show Budapesta promite să se ridice la standardele înalte impuse de evenimentul desfășurat în Cluj Napoca.

autonet mobility show, Cluj Napoca

Autonet Mobility Show 2013 va fi reperul după care se vor organiza în viitor astfel de evenimente în țara noastră și va fi un exemplu, fiind cel mai complet show de tehnică auto din regiune. Nivelul tehnic și profesional, atmosfera specifică marilor expoziții și surprizele pregătite vizitatorilor vor rămâne și în viitor atuurile Autonet Mobility Show.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.