Ultima actualizare: azi, 10:34

abateri circulatie Satu Mare
Locale

Consilierii Butka şi Masculic solicită Poliţiei să aplice amenzi şoferilor nesimţiţi

abateri circulatie Satu Mare Consilierii locali UDMR Butka Gergely şi Masculic Csaba au înaintat Serviciului Poliţiei Rutiere a Municipiului Satu Mare şi Poliţiei Locale Satu Mare o adresă scrisă prin care solicită acestor instituţii să amendeze şoferii care parchează pe trotuar în zona centrală, în mod repetat.

 

Redăm în continuare solicitarea celor doi consilieri.

 “Având in vedere numeroasele sesizări sosite din partea cetăţenilor Municipiului Satu Mare privind incălcarea gravă şi repetată a legislaţiei privind circulaţia pe drumurile publice, prin prezenta solicităm intervenţia promptă şi de durată a Poliţiei Rutiere şi a Poliţiei Locale în rezolvarea următoarelor probleme:

Amendarea tuturor conducătorilor auto care nu respectă indicatoarele “Oprire interzisă”, parchează în zone interzise: staţii de autobuze, trotuare, zone verzi, benzi de preselecţie- in precădere în zona centrală a oraşului, şcoli, pieţe şi zone aglomerate. Cu sosirea sezonului de vară preconizăm intensificarea acestor tipuri de abateri în Piaţa Libertăţii şi Piaţa Jean Calvin, motiv pentru care vă recomandăm organizarea unei săptămâni tematice de control în aceste zone.

  • Controale permanente pe străzile Fabricii – Rodnei – străzi care sunt folosite în permanenţă de către autocamioane cu peste 7,5 tone
  • Monitorizarea intersecţiei străzilor Rosetti – Octavian Goga (Billa) unde 80% din conducătorii de autovechicule ignoră indicatorul “Obligatoriu la dreapta”
  • Sprijin imediat pentru punerea in aplicare a deciziilor Comisiei de Siguranţa Circulatiei, prin controale sistematice in acele zone unde circulaţia a fost reglementată de Comisie. Menţionăm faptul că la toate şedintele a Comisiei participă reprezentantul celor două instituţii iar hotărârile sunt luate cu acordul reprezentanţilor Dumneavoastră”.

Aceştia au ataşat şi o serie de fotografii cu autoturisme parcate ilegal, şi asigură Poliţia de maxima lor deschidere privind orice fel de colaborare. 

abateri circulatie Satu Mare

abateri circulatie Satu Mare

abateri circulatie Satu Mare

abateri circulatie Satu Mare

abateri circulatie Satu Mareabateri circulatie Satu Mare

 

55 comentarii

  1. Cristian Răspunde

    Noa, da viceprimarita Papici, cea care se da mare ca rezolva ea problemele de circulatie ce face? Politia Locala ce face?? Incompetenti ce sunteti!! Trebuie sa vina cei de la UDMR sa va dea lectii. Apropo, in spatele terasei Ali Baba din centru, e zona verde e intre terasa si strada Decebal, vizavi cu cladirea aia de birouri, acolo e plin de masini.

  2. satmarean Răspunde

    am zis eu ca dl Butka are initiativa si simt civic

  3. cetatean Răspunde

    Bravo, domnilor, asa da! Competenta si interes ! Continuati sa va implicati, ca o faceti tare bine!

  4. vasile Răspunde

    felicitări consilierilor locali UDMR Maskulik Csaba şi Butka Gergo, oameni serioşi care chiar doresc să facă lucruri bune pentru toţi sătmăreni.

  5. Sorin Răspunde

    Dupa imaginile surprinse de catre cei doi consilieri revolutionari masinile in mare parte nu sunt mai in varsta de 8 ani in consecinta ele au fost invatate sa parcheze unde vor ele in perioada cat au fost ei la conducere.Dar totusi ma bucur ca au observat intr-un final ca nu e bine. Propun deasemenea bravilor consilieri sa isi faca sau daca au sa ne comunice prin intermediul presei o adresa de mail unde noi sa putem sa trimitem poze cu politisti comunitari care nu poarta centura ,politisti care deasemenea nu respecta chiar ei legea circulatiei (vezi dimineata intersectia Burdea),taximetristi,consilieri locali,angajati ai primariei care se baga in fata la semafor ETC.

    • Samberg Răspunde

      trimite tu pozele la Coica, ca tu l-ai votat.

    • Gergo Butka Răspunde

      Va multumesc pentru observatii. Adresa mea de mail este [email protected] iar al colegului meu este [email protected] si va stam la dispoziție in legătura cu orice alta observatie, sesizare. Cu stima, BG

      • dani Răspunde

        sa stiti ca faceti un lucru bun. si ar trebui sa se ia masuri drastice impotriva lor. la noi in oras sunt cam degeaba Politia Locala. nu dau nici un randament

    • felix Răspunde

      Plus masinile bastanilor UDMR-isti, parcate pe Mihai Vitezu, in raza indicatorului oprirea interzisa, si pe zebra de la colt cu Gh Doja. In speta, un Mitsubishi, un Fiesta si parca un Rover, ca arca nu le-am vazut printre pozele atasate…

      • Istvan Răspunde

        Bine zis felix. La fel este si pe cuza voda la sediul pnlist. poze la toti ca sa-i vada toata lumea

      • eu Răspunde

        Pe mihai viteazu parcheaza avocatii si notarii, dar nu crezi ca deputatii vin la lucru la sediu UDMR?

  6. Gergo Butka Răspunde

    Va multumesc pentru observatii. Adresa mea de mail este hello [at] gergo.ro iar al colegului meu este csmaskulik [at] gmail.com si va stam la dispoziție in legătura cu orice alta observatie, sesizare. Cu stima, BG

    • Român Răspunde

      Felicitari, domnilor consilieri UDMR! Spre deosebire de cei de la PNL si PSD, consilierii UDMR sunt si bine pregatiti si cu spirit de initiativa!

      • eu Răspunde

        Au avut 8 ani la dispozitie sa fie ,,bine pregatiti,,!

        • Samberg Răspunde

          Politisti si politia locala nici atunci nu-si faceau treaba si erau sub conducere romaneasca ca si acuma.

    • felix Răspunde

      Orice alta observatie… . Sa intelegem ca, cea cu masinile parcate pe M Viteazu nu va prea placut.

  7. fieraru Răspunde

    pana acuma unde au fost? a trebuit ca sa pice de la conducerea primariei ca sa observe ce se intampla in oras de peste 20 de ani?
    pe vremea lui ilyes era cumva altfel?nu cumva firmele de casa ca vakond faceau legea?
    mai sa ii cre de bune intentii daca nu am vedea ca de fapt altceva urmaresc

    • Samberg Răspunde

      Uslistule, ce sa urmareasca? Ai masina cumva pe careva din poze? Esti si tu taran? Oamenii simpli au facut pozele.

  8. Dani Răspunde

    asa ar trebui sa fie toti 30 de consilieri cum sint astia doi. eu il cunosc doar pe Gergo,e un baiat de nota 10 vorbeste limbi straine,pacat ca nu mai face curse de masini pe aeroport!

  9. jiga Răspunde

    cu ce s-au ocupat pana acum consilierii….cand pe gabor il carau dupa ei de impleticit ce era … a aparut la ei spiritul civic peste noapte????

  10. felix Răspunde

    Da mai nou, Kereskenyi Gabor nu mai are nici un cuvant de spus? Sau de fapt, aripa Maskulik a preluat initiativa in UDMR, si acum isi pregatesc imaginea?

    • satmarean Răspunde

      Si nu-i mai bine asa daca nu mai are cuvinte? Sa fie sanatos acolo unde e

  11. Istvan Răspunde

    Fiecare padure are uscaturi, dar baietii astia au facut o treaba buna.

  12. ioan Răspunde

    degeaba ii felicitam pe cei doi consiliri,oricum coica si gasca lui nu au nicio treaba cu satmarul,care a ajuns ca vai de el.chiar credeti ca o sa faca cineva ceva?garantat nu.politia amendeaza doar pricajiti,ca pe astia care parcheaza pe trecerea de pietoni de langa politie nu-i vede,politia locala nu exista la satu mare.deci,e clar ca nu o sa vedem nicio masura in sensul asta.

  13. Abureli UDMR Răspunde

    Desigur cei doi domni consilieri au dreptate daca vor sa ne arate fapte care incalca legea si bunul simt,dar asta o vedem zilnic si noi.Totusi in calitatea dumnealor doream solutii si nu simple accese de populism ieftin.Unul din motive este lipsa parcarilor,UDMR a fost 8 ani la conducerea acestui oras,cate locuri de parcare a facut in zona centrala?Nici unul! Ba dimpotriva prin decizia dobitocului ( sa-mi fie scuzat vocabularul dar acest specimen nu poate fi numit altfel) Gyula cu privire la largirea trotuarului pe Horea si Mihai Viteazu ,rezultand parcarea paralel cu trotuarul si nu oblic s-au redus locurile de parcare cu o treime,despre minciunile sfruntate ale aceluiasi dobitoc cu firma spaniola si parcarea subterana in pta Libertatii nu cred ca mai trebuie sa amintim.Din punctul meu de vedere introducerea parcarii maxim 30 -60 min in zona centrala ar fi o solutie de inceput,nu amenda,sa dai amenzi este usor.

    • satmarean Răspunde

      Inafara de asta suntem un neam de lenesi care nu suntem in stare sa facem doi pasi pe jos si ne-am duce cu masinile si la buda. Si nu concepem sa parcam la distanta mai mare de 1mm de destinatie. Si mai suntem si niste ignoranti si nesimtiti ca nu ne deranjeaza faptul ca ii incurcam pe ceilalti

      • Abureli UDMR Răspunde

        Corect!Dar asa nesimtiti cum suntem si in ciuda tuturor metehnelor de care suferim locurile de parcare din zona centrala sunt insuficiente,iar acest lucru se datoreaza incompetentei autoritatilor si mai putin proastei cresteri de care dam uneori dovada.Iar sa generalizam si sa consideram ca toti satmarenii sunt niste nesimtiti nu cred ca este politicos.

        • satmarean Răspunde

          Ce sa zic acuma, de nevoie si de buna-crestere care da pe-afara de multa ce e vedem parcari pe treceri de pietoni si celelalte spete din pozele de mai sus. Haide-da. Te simti cu musca pe caciula? Locuri de parcare sunt atatea cate incap fizic… ce nu prea vad sunt locurile dimensionate adecvat pentru persoane cu dizabilitati

          • Abureli UDMR

            Prietene eu nu incercam sa polemizez cu tine sau cu altii,ori sa dau lectii de buna crestere.Asa cum nici muste pe caciula nu am deoarece chiar daca muste sunt si bazaie chiar si in scris,nu port caciula.Eu incercam sa atrag atentia asupra realei si necesarei competente a alesilor si nu a populismului manifestat de cei doi in speta.Desigur” fizic” avem o lungime si o latime,insa daca omul se limita sa masoare pamantul in lung si in lat nu ajungea niciodata in cosmos sa vada ca e “rotund”.

  14. Catalin Cheovari Răspunde

    ungurii imputiti sa-si vada de treaba lor si sa nu mai comenteze pt.k nu sunt la guvernare.AU FACUT DESTUL RAU CIT TIMP AU GUVERNAT, SI-AU VAZUT NUMAI DE INTERESELE LOR DE UNGURI IMPUTITI CE SUNT!!!

    • Birta Ervin Răspunde

      bine face ca esti pe trecere de pieton si vine nebunu cu masina si nici nu se opreste ca sa treci asa is romaniii

    • Birta Ervin Răspunde

      bine face daca vor sa ii amendeze ca merg romanii ca nebunii nici nu il intere de trecatorii mai nou numa cu telefonul in mana is decat sa fie atent la drum sa nu calce pe cineva

    • Birta Ervin Răspunde

      mai ales smegherii deja cred ca si trotuarul e a lor

    • Birta Ervin Răspunde

      bine fac udmr tot asa daca romanuu nu aduce legi de care trebe

    • Birta Ervin Răspunde

      a am uitat si u asa faci cateodata si de aia

    • Gergo Butka Răspunde

      Domnule Cheovari, permiteţi-mi să vă amintesc despre câteva îmbunătăţiri, ca de ex. UPU-Urgenţa la Spitalul Nou, Spitalul Vechi, de contagioase, groapa ecologica de la Doba, realizate in judet de UDMR, precum şi alte realizări care vizau întreaga populaţie nu numai maghiarii "impuţiţi". Iar dacă analizaţi mai prudent realizările noii guvernări (taxe majorate, nici o investiţie în zonă, cazuri de coruptie ca cea de astazi cu Aeroportul Timisoara) poate veţi găsi şi câteva puncte mai slabe decât a "împuţiţilor" de maghiari. Toată stima, GB

    • Teegreesh Tigris Răspunde

      Tu cu patru clase "taximetrist imputit" o sa postez poze si cu kalosul tau ruginit! cica "patrone la BMW" nici nu sti cum arata un BMW din interior, cand ai probleme vi cu MAMA sati rezolve !!!

    • Andrei Ciobotaru Răspunde

      zise un mare patron de bemveu. Catalin Cheovari prostii hotii nesimtitii gunoaiele nu au natie. asa cum nu ai nici tu. sunteti toti la fel! o specie ciudata. sa va iau familia pe sus de jegosi!

    • Rodica Gabriela Pop Răspunde

      arpi tu de unde stii ca sunt numai romani care conduc ca nebuni s-ar putea sa fie si unguri nu crezi?
      sau alta nationalitate ?

  15. Birta Ervin Răspunde

    da u cata ce esti roman inputit
    numa in faliment stiti voi romanii sa bacati fabricile care vin din strainatate si va mirati ca nu este de lucru

    • felix Răspunde

      Draga Ervin, esti PROST. Electorat tipic UDMR-ist, care insa in tara muma ar fi tratat ca ultimul nemancat

  16. satmarean Răspunde

    @abureli UDMR: mi-ai inchis gura. Deci sa se facă locurile de parcare în cosmos? 🙂 si n-ar strica nici o centura de ocolire orbitala si vreo doua poduri cosmice 😉

  17. Nichita Cosmin Anca Răspunde

    hei ervin…..nici macar nu ai permis si comentezi……doi la mana cei care incalca legile is de toate natiile nu numa romani…….is mai multi unguri care incalca legea si daca nu iti convine de romani ai drum liber spre petea…….

  18. ovi Răspunde

    buna initiativa….da mai trebuie cateva parcari daca se poate chiar la 10 cm de terase sa nu fie mare efortu de a-si etala masinile inchiriate cei ce vin in concedii in luna august (stim noi cine-s aia ) sincer nu prea cred ca va da ceva rezultate

  19. Ola Ovi Răspunde

    buna initiativa….da mai trebuie cateva parcari daca se poate chiar la 10 cm de terase sa nu fie mare efortu de a-si etala masinile inchiriate cei ce vin in concedii in luna august (stim noi cine-s aia ) sincer nu prea cred ca va da ceva rezultate

  20. astax Răspunde

    acela cu X6 se crede la Mcdrive sau mai bine zis la unicarmdrive.

  21. sa comentam.. Răspunde

    Conducerea orasului poate sa tot ceara politiei sa amendeze soferii, pana cand politia ii asa cum e, corupt si mare prieteni cu smecherii de la volan ai unor masini de lux, cu care se opresc sa discute in mijlocul strazii si dau mana, nu se va schimba nimic din pacate. ar putea face lege niste politisti seriosi care ii dau un sut in c.. la smecherii cu masini de lux, care se cred dumniiieezaiii. dupa cateva amenzi si retineri de permis s-ar mai linisti si ei un pic. pana atunci urcam pe capota si acoperisul masinilor care parcheaza pe trotuar cum s-a mai facut de cateva ori cu niste bocanci mai seriosi..
    Respect domnilor consilieri, apropo, daca totusi s-au montat pe strada Stefan cel Mare acei ghiveci din beton, ar trebui observat ca doua dintre ele sunt trase la o parte in colt ca sa incapa lejer masinile si sa urce pe trotuar. de ce nu se pun la loc frumos ca sa nu aiba nici o masina loc sa intre. foarte simplu

  22. fixi Răspunde

    aici in germania Romanii sunt (hoti,cersetori,talharii )puteti fii mandri in europa nu aveti loc,numa cand aude de unde esti?romania rom de romania.

  23. Butacska Răspunde

    Parada politica de doi lei (ket bani)… Amenzile vor rezolva fix-pix. Cand a vrut Gyuszi sa ridice si sa blocheze masini toti consilierii au fost impotriva, ca era campanie electorala.
    Masculic, in curand o sa fii viceprimar; sa te vad ce-o sa faci atunci…

  24. Muresan Mircea Răspunde

    domnii consilerii ar trebui sa voteze locuri de parcare nu de plictiseala mare pe care isi i-au bani sa inceapa sa faca poze…nush daca sunt informatii dar potrivit legilor europene sunt obligatii ca la cate locuri platite sunt sa fie si gratuite tot in acelasi numa…deoarece cetateanul nu parcheaza de prea multe spatii si optiuni in loc interzise….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.