Grevă spontană la Poşta din Satu Mare

14 mai 2013 | 2 comentarii

posta satu mareGrevă spontană la Poşta din Satu Mare. Timp de două ore poştaşii nu au desfăşurat activitate cu publicul la ghişeu, în semn de solidaritate cu colegii lor din Bucureşti.

Potrivit preşedintelui filialei Satu Mare a sindicatului poştaşilor, Trandafir Tripon, protestul nu a fost organizat, ci a fost unul spontan. A fost afectată doar activitatea cu publicul, de la ghişee, distribuirea pensiilor și corespondenței desfăşurându-se în condiţii normale.

Este o acţiune spontană în semn de solidaritate cu colegii din ţară. Motivele pentru care cei din ţară au oprit lucrul ne vor afecta şi pe noi“, a spus Trandafir Tripon.

Acesta a precizat că nu știe ce se va întâmpla mai departe, cert este că se aşteaptă discuţii la nivel naţional, deoarece toţi angajaţii sunt afectaţi de măsurile de reorganizare stabilite la Bucureşti.

Poştaşii sunt nemulţumiţi că şi-ar putea pierde locurile de muncă, aceştia susţinând că singurele soluţii identificate de conducerea Companiei Poşta Română în planul de redresare sunt disponibilizările şi neplata orelor suplimentare lucrate.

Etichete: , , ,

Categorie: Locale

Comentarii (2)

Trackback URL | RSS Feed comentarii

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

 1. Fidelia spune:

  Postasii primesc ciubucuri de la pensionarii carora le duc pensia!

 2. Vas spune:

  Este dreptul lor sa protesteze …
  Dar
  DE CE NU O FAC INTR-UN MOD CIVILIZAT ?
  CU CE DREPT AU INCHIS IN M17 POSTA SI AU STAU INAUNTRU NEPASATORI ?
  DACA NOI PROSTI NU AM FI DE UNDE AR AVEA ei BANI ?
  DE CE DAU IN NOI ?
  CU CE AM GRESIT NOI ?
  DE CE NU AU FACUT GREVA JAPONEZA ?
  DACA EU TREC PESTE LINIA CONTINUA CU MASINA CAND DEPASESC UN BICIGLIST MA VEDE DL. POLITAI SI MA TAXEAZA … ei O SA FIE TAXATI DE CINEVA CA SI-AU BATUT JOC DE NOI ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 • RSS
 • Facebook
 • Google+
 • LinkedIn
 • YouTube
 • Pinterest