Ultima actualizare: azi, 21:29

Teatrul de Nord Satu Mare
Locale

Licitație pentru reabilitarea Teatrului de Nord

teatrul de nordPrimăria municipiului Satu Mare a scos la licitaţie reabilitarea clădirii monument a Teatrului de Nord Satu Mare, data limită de depunere a ofertelor fiind 10 iunie 2013.

Reabilitarea clădirii monument a Teatrului de Nord Satu Mare va cuprinde o serie de lucrări precum: refacerea tâmplăriilor, a învelitorii, a jgheaburilor şi burlanelor, precum şi a suprafeţelor parietale tencuite, refacerea instalaţiilor electrice, de încălzire, de ventilaţie, de apă şi canalizare, de mecanică de scenă conform cu necesităţile funcţionale şi arhitecturale ale clădirii; reabilitarea integrală a faţadelor exterioare şi interioare ale imobilului, a finisajelor exterioare ale balconului de deasupra intrării şi a învelitorii precum şi reabilitarea finisajelor din spaţiile interioare de deservire.

Valoarea estimată fără TVA este de 10.539.033,03 lei, echivalent a 2.386.880,7 euro din care 9.871.803,79 lei fără TVA reprezintă valoarea aferentă listelor de cantităţi de lucrări date de către proiectant şi publicate în cadru documentaţiei de atribuire, iar  667.229,24 lei fără TVA reprezintă valoarea corespunzătoare procentului de 7 % de diverse şi neprevăzute, dat de către proiectant în Devizul General.

Finanţarea proiectului de reabilitare a clădirii Teatrului de Nord Satu Mare a fost obţinută în cadrul Programului Operaţional Regional 2007-2013 Axa prioritară 1, Domeniul major de intervenţie 1.1. În luna februarie 2012 a fost semnat contractul de finanţare între Municipiul Satu Mare, Agenţia de Dezvoltare Regională Nord-Vest şi Autoritatea de Management din cadrul M.D.R.T.

Termenul de finalizare a lucrărilor de reabilitare este de 18 luni începând de la data atribuirii contractului.

Un comentariu

  1. Iosif Marius Blaga Răspunde

    numai sa nu faca lucrarea domnu care detine hotelu DACIA pentru ca de va fi el care va realiza va dura mai mult timp decat cel prevazut si bani nu vor fi de ajuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.