Ultima actualizare: azi, 12:11

Locale

Mai mulţi tineri, cercetaţi pentru furt

furtJoi, 09 mai a.c., poliţiştii Secţiilor de Poliţie Rurală anchetând comiterea unor furturi din locuinţe au  depistat principalii suspecţi, recuperând o parte din prejudiciile cauzate şi întocmind pe numele acestora dosare penale.

          Spre exemplu, doi localnici din Turulung sunt anchetaţi de poliţiştii Postului de Poliţie din comună pentru comiterea mai multor infracţiuni de furt. Robert V., de 35 de ani împreună cu un minor de 17 ani au pătruns în 6 locuinţe din Turulung şi au sustras bunuri şi produse alimentare, cauzând un prejudiciu de aproape 7.000 lei. Poliţiştii verifică dacă cei doi suspecţi nu au mai fost implicaţi şi în comiterea altor fapte de natură penală.

          Şi poliţiştii Postului de Poliţie Doba au identificat şi prins suspecţii în cazul unui furt din locuinţă. Din cercetările efectuate a rezultat că cinci tineri au pătruns pe timp de noapte, prin efracţie, în casa unui localnic din Doba şi au furat bunuri în valoare de 2.000 lei. Poliţiştii au reuşit să recupereze în totalitate bunurile furate, ce au fost restituite proprietarului păgubit. Pe numele suspecţilor – Daniel B., de 23 de ani, Tudor B., de 22 de ani, Cristian B., de 21 de ani, Florin V., de 21 de ani din Hrip , Florin S.,de 21 de ani,  din Doba – s-au întocmit acte premergătoare începerii urmăririi penale pentru furt calificat.

           Un alt caz de furt a fost instrumentat de poliţiştii Secţiei 4 Beltiug Poliţie Rurală, reuşindu-se, de asemenea, depistarea suspecţilor şi recuperarea prejudiciului. Un localnic din Hodişa a sesizat Poliţia ieri, după ora 20.00., reclamând că în via amplasată în afara localităţii se află persoane necunoscute care sustrag bunuri cu o căruţă. Poliţiştii s-au deplasat de îndată la faţa locului, surprinzându-i pe Iuliu B., de 41 de ani şi Adam B., de 21 de ani, din Socond, în timp ce transportau bunurile furate, mai multe bare din fier, în valoare de 450 lei.

Sursa: Poliţia Satu Mare 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.