Ultima actualizare: azi, 09:58

Ovidiu Pop, PrimaGym
Publicitate

Ovidiu Pop este câștigătorul concursului PrimaGym ”Să fii în formă!”

Ovidiu Pop, PrimaGymConcursul ”Să fii în formă!”, organizat de PrimaGym a ajuns la final. Instructorii PrimaGym au ales cinci concurenți, cu vârste și tipologii diferite, iar după șase luni de antrenamente și supraveghere alimentară Adriana, Ovidiu, Maria, Daniel și Emilia au fost puși pe cântar.

Câștigătorul concursului este Ovidiu Pop care a slăbit 17 kg în cele șase luni ale concursului. Totuși, rezultatele au fost remarcabile și la ceilalți concurenți. Adriana a slăbit 11 Kg, Daniel a scăzut cu 11 Kg, Emilia a slăbit 6 kg, iar Maria a dat jos 3 kg.

Premiul oferit câştigătorului de PrimaGym, este un abonament VIP pe o perioadă de şase luni la sălile de sport. Astfel, câștigătorul poate intra oricând, la orice oră de antrenament oferit de PrimaGym.

Deși este un câștigător, Ovidiu nu vrea să se bucure singur de premiul câștigat și a decis ca de el să beneficieze și colegii lui din concurs, Adriana și Daniel. Dar, învingători sunt toți concurenții programului ”Să fii în formă!”.

Ovidiu, Adriana, Maria și Daniel și-au exprimat gândurile, fiind rugați să scrie câteva impresii despre cele șase de luni de antrenamente și supraveghere alimentară.

Câștigătorul Ovidiu Pop a declarat:Ce impresii mi-a lăsat aceasta experiență?  În primul rând mi-a redat încredere în forțele proprii. Simt din nou că orice e posibil, trebuie doar devotament, muncă și răbdare. Auzisem înainte de începerea acestui program mărturiile multor oameni ce au reușit să slăbească, de cât de mult își doreau acest lucru și reușita să se vadă deja slabi. Vedeau clar care le este țelul, unde doresc să ajungă și simțeau că de această dată vor reuși.
Am încercat multe metode de a slăbi, dar niciodată nu am putut să am această “viziune”, până nu am început acest program. Cheia succesului sunteți instructorii și ceilalți colegi din program. Cred că ați reușit să îmi dați forța și încrederea în sine de care aveam nevoie pentru a vedea clar rezultatul pe care mi-l doresc de la această aventură. Adevărul e că încă nu mi-am atins țelul, însă m-ați învățat să am răbdare și cu cele încă 6 luni câștigate cu siguranță voi reuși.
În al doilea rând, mi-ați întărit credința în faptul că trebuie să renunț la prejudecăți. Am mai spus-o odată, eu credeam ca la sală merg doar oameni obsedați de propria lor imagine. Poate acesta e și cazul în cadrul unor anumite săli de fitness, însă la PrimaGym am găsit o familie în cadrul instructorilor și niște prieteni în colegii de “suferință”. Am realizat că principalul țel al tuturor de la Primagym este sănătatea. Este rușinos că a trebuit altcineva să îmi deschidă ochii asupra problemelor sănătății mele, însă vă mulțumesc din suflet Primagym.
Nu există cuvinte pentru cât de îndatorat și de recunoscător vă sunt. Vă mulțumesc Primagym!”

PrimaGym

Daniel, Ovidiu și Adriana

 

Adriana, 36 de ani, ne-a scris:

”Sunt Adriana, aceeași Adriana, concurentă a Programului PRIMAGYM  ”Să fii în formă!”. Am ajuns la finalul programului, pot spune că după 6 luni de antrenament zilnic, viața mea s-a schimbat radical. Eu, dintr-o persoană obeză și sedentară am devenit activă, plină de viață dar, ceea ce este foarte important am slăbit 17 kg.

Acest lucru se datorează minunaților antrenori de la PrimaGym care m-au primit în ”familia” lor cu tot dragul, m-au îndrumat, mi-au dat sfaturi, m-au ajutat să devin o altă persoană și le mulțumesc din suflet pentru tot ajutorul. Cu toate că programul a luat sfârșit (aceste șase luni au trecut de parcă au fost șase zile), voi continua să fac parte din familia PrimaGym. Am fost cinci concurenți, oameni deosebiți cu care am legat prietenii.”

Încheierea, Adriana o face într-un alt mod, pe care îl redăm cititorilor noștri.

 GAȘCA  DE LA PRIMAGYM

Am pornit cei 5 în luptă,
Pentru o talie mai suplă,
Ne-am luptat ca niște lei,
Ca să fim mai puțin grei.
Nu-i ușor dar am învins,
Kilograme noi am stins,
Și promitem că putem
Să arătăm cam cum vrem,
Suplii, sănătoși, frumoși
Și extrem de curajoși.
Nu puteam noi să răzbim,
Fără ajutor din plin
Și mulțumim toți în cor
Bunilor antrenori
De care ne-am atașat
Că mult ne-au încurajat
Să luptăm, să nu cedăm
O viață bună să avem
Un exemplu noi să fim
Sportul ne-a ajutat să slăbim
Și-o vom duce tot așa
Sănătate de-om avea.

Maria de 54 de ani, concurentă a concursului, ne transmite: ”După șase luni de antrenamente avem și un câștigător, pe care îl felicit și cu această ocazie. Este cel mai tânăr concurent, un băiat deosebit de ambițios și foarte serios. Ovidiu, îți doresc baftă pe mai departe. Pentru mine a fost o experiență plăcută și nu regret nimic. În momentul în care am conștientizat cât de importantă este mișcarea și alimentația corectă pentru un trai sănătos m-am considerat o câștigătoare. Mulțumesc întregii echipe de profesioniști pentru căldura cu care m-au primit și pentru efortul pe care l-au depus pentru aceasta schimbare. Cu zâmbetul pe buze și cu buna dispoziție au reușit să creeze o atmosferă plăcută de fiecare dată.”

Concurentii PrimaGym

Concurentii PrimaGym

 Daniel Ternar, 44 de ani, ne-a scris:
”Totul a început cu un anunț citit din întâmplare în care se căutau candidați cu greutate pentru un program de slăbit. Pe moment nu m-a tentat ideea dar în subconștient ea s-a fixat și peste o săptămână mă înscriam în program.  El avea nevoie de mine iar eu aveam nevoie de el. Eram după un accident vascular, renunțatul la fumat și după o perioadă în care de la 100 kg am ajuns la 125 kg, trebuia să fac ceva ca să slăbesc. Mi-a plăcut că nu mi s-a vândut o rețetă minune a slăbirii peste noapte ci mi s-a propus un plan pe 6 luni în care mă angajam să fac sport, să muncesc și să încerc să elimin proastele obiceiuri alimentare sub îndrumarea antrenorilor.

Eram puțin speriat, 6 luni de sala înseamnă o eternitate când știi că tu nu ai mai pus piciorul în sala de 20 de ani și gâfâi chiar și când te legi la șireturi. Acum privind retrospectiv timpul a trecut mult prea repede. Șase luni au fost prea puține și prea scurte iar eu am ajuns la 110 kg și nu am intenția să mă opresc aici.

Ce a făcut ca aceste luni să zboare așa repede? Atmosfera plăcută de la sală, grupul acela frumos de oameni, antrenori care indiferent că deschideai ușa sălii de sport la ora 08:00 dimineața sau la ora 20:00 seara, te primeau cu același zâmbet chiar dacă ei era la a n-a ședință de deepwork, spinning sau fitness; faptul ca oricând, erau acolo să îți ofere sfaturi sau chiar să te motiveze când simțeau că entuziasmul tău scade; simplul fapt că nimeni nu m-a obligat la un program strict de genul: fă 10 flotări, 5 genoflexiuni, etc. și vei slabi ci, în schimb, programul s-a adaptat vârstei și capacităților mele fizice.

Știu că sfârșitul oricărui drum poate fi începutul altuia, important este doar să faci primul pas… De mâine primul pas îl voi face către Primagym, știind că acolo pot să-mi continui lupta mea cu kilogramele.”

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.