Ultima actualizare: azi, 14:54

OFPDL pachete de pasti, Ileana Blidar
Locale

Președinta OF a PDL Satu Mare a oferit dulciuri copiilor de centrul Diana

OFPDL pachete de pasti, Ileana BlidarFemeile din organizația județeană a PDL Satu Mare au adus puțină căldură în sufletele celor care nu se pot bucura de magia sărbătorilor în mijlocul familiilor.

În vinerea mare, Ileana Blidar, președinta OF a PDL Satu Mare alături de alți copii, au fost la Casa Diana pentru a duce pachete cu dulciuri și fructe copiilor fără familie. Cei mici s-au bucurat de pachetele primite, petrecând câteva clipe împreună cu iepurașul Iarina.

Copii care au fost alături de Ileana Blidar, pentru a aduce bucuria și altor copii mai nefericiți ca ei, au fost vizibil emoționați și înduioșați de momentul dăruirii și de entuziasmul și fericirea primirii cadourilor de Paște.  

4 comentarii

  1. Irinuca Răspunde

    Ce va apucat pe toti sa va duceti doar la DIANA ?! Ati fost neinspirata, doamna ! Copiii de la DIANA sunt niste copii fericiti si foarte bine ingrijiti! Sunt niste copii de-adreptul RASFATATI si care traiesc fericiti intr-un Paradis verde,frumos, inconjurati de oameni buni!

    Dupa ce a trecut pe-aici domnul primar si a facut mai mult decat sa imparta niste dulciuri , a oferit o bursa de studii si chiar un contract de munca ferm dupa terminarea scolii de asistente unei fete care tocmai implinea 18 ani! E ceva de substanta, este un angajament de suflet si viata palpabil, real! De-adevaratelea, tot respectul dle primar!

    Ca sa nu mai spun ca tot pe aici au trecut si jandarmii si politistii cei mai buni din lume, in fata sufletelor lor ma inclin iarasi cu respect,asa cum au trecut ziaristii de la Inf.zilei, Hriss ujsag…!!! Toti cu bratele incarcate de bunatati!… Ati fost neinspirata doamna cu breton , nu ati gandit cu sufletul!

    Sunt atatia copii cu nevoi reale, care au sufletele zdrobite de viata! De ce nu v-ati dus la Centrul de tranzit Sf.Andrei- sunt copiii cei mai traumatizati, sunt victime inocente ale vietii si imprejurarilor, ale violentelor si unde DOAR tinerii studenti minunati de la liberali s-au dus sa ofere bucurii! Tot respectul pt voi!…Sau la STEA sau la acele case familiale unde la unul dintre ele s-a dus doar dl. prefect, fugitiv, in goana calului, si locuiesc niste copii atat de tristi si atat de flamanzi dupa atentie si bucurii !…

    Dupa ce au trecut toti oamenii buni pe la DIANA la cei mai bine ingrijiti si iubiti copii, trebuia sa ganditi o locatie mai buna, doamna! O locatie unde copiii nu sunt rasfatati !…Sarbatori fericite, doamna, a fost totusi o bucurie in plus pentru copiii acestia frumosi, iar copiii nu se supara cand sunt rasfatati, deci ati produs bucurie ,si pe principiul ca bucuriile nu sunt niciodata indeajuns, felicitari pt fapta buna, doamna!…

    • satmarean Răspunde

      da, mergi imparti doua pachete de pufuleti si te dai in poza cu bietii prunci…

      • Gogu Răspunde

        Stimata doamna este sublim gestul dvs,nu inteleg de ce este neaparat necesar sa fie si public ba chiar “mediatic”.In schimb ,cu tot respectul va rog sa mai zaboviti asupra textului postat si sa remediati usorul dezacord si greseala gramaticala.Sarbatori frumoase!

  2. Blidar Ileana Răspunde

    Draga Irinuca,
    Iti multumesc pentru mesaj si pentru sugestie! Daca ne-ai urmarii evoultia, ai fi vazut ca noi am fost si anul trecut de Paste la casa Diana, ca si in alti ani , deci, respectam traditia. Pasti fericite!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.