Ultima actualizare: azi, 21:48

Locale

Prinși băuți la volan

etilotestTrei șoferi au fost prinși băuți la volan. Poliţiştii rutieri intensifică în această perioadă acţiunile organizate în trafic pentru a preveni producerea de evenimente rutiere grave, soldate cu victime. De regulă, cele mai multe accidente au loc în sezonul cald, aşa cum rezultă şi din analizele întocmite la nivelul I.P.J. Satu Mare, în lunile iulie şi august ale anului trecut au avut loc câte 32 de evenimente rutiere.

Trei dintre şoferii anchetaţi de poliţişti au condus vehicule deşi consumaseră băuturi alcoolice. Norbert F., de 26 de ani, a fost depistat de patrula de siguranţă publică în timp ce conducea autoturismul pe Strada Iosif Vulcan din municipiu, deşi avea o concentraţie de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat. În urma extinderii cercetărilor, poliţiştii au constatat că şoferul nu deţinea nici permis de conducere.

În consecinţă, sătmăreanul este anchetat atât pentru conducere cu alcoolemie peste limita legală, cât şi pentru conducere fără permis.

Alţi doi mopedişti au fost surprinşi de poliţişti conducând sub influenţa băuturilor alcoolice, unul dintre aceştia circulând şi cu un motociclu neînmatriculat.

Este cazul lui Attila H., de 45 de ani, care a condus un moped în localitatea Moftinu Mare, având o concentraţie de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind însă depistat de poliţiştii rutieri din Carei şi anchetat pentru fapta comisă. Şi Gheorghe C., de 56 de ani, a condus un motociclu neînmatriculat, deşi avea o concentraţie de 0,85 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost oprit pentru control de poliţiştii rutieri din Negreşti Oaş, în localitatea Huta Certeze şi este cercetat atât pentru conducere cu alcoolemie peste limita legală, cât şi pentru conducerea unui autovehicul neînmatriculat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.