Ultima actualizare: azi, 14:14

Locale

Andreea Paul vă invită la o întâlnire cu Andreea Marin

Andreea Marin, Satu Mare, Valea Mariei, Scoala MamelorAndreea Paul și Andreea Marin, alături de Organizația de Femei a PDL Satu Mare,  vă invită la evenimentul „Școala Mamelor”, care va avea loc miercuri, 19 iunie, începând cu ora 18:00, la Complexul Valea Măriei, din localitatea Vama, județul Satu Mare.

 Andreea Marin și Andreea Paul sunt înainte de toate mame. Precum cele mai multe femei din România de astăzi: identice prin probleme, unice prin ele însele și copilul lor pe care-l iubesc.

 „Cariera” lor cu care se mândresc este creșterea propriului copil, ieri plângând neștiutor pe această lume, mâine crescând sub ochii lor plini de grijă. „Școala Mamelor” este inspirată de problemele și speranțele celor ce dau naștere vieţii, cel mai prețios lucru de pe pământ.

Nu puține devin mame la 15-16 ani. Nu puține sunt tratate brutal în propria lor casă. Unele sunt confruntate cu probleme ale copiilor la care instituțiile statului nu excelează în a le oferi sprijinul necesar. Ne pasă? Da! Discutăm despre toate acestea într-un dialog provocator despre legea esențială a acestei lumi fără țintă și repere: „A fi mamă”, „A fi femeie”.

Andreea PAUL,

Deputat de Țara Oașului, Satu Mare

 

andreea marin, andreea paul, Satu Mare, Valea Mariei, Scoala Mamelor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.