Ultima actualizare: ieri, 21:59

Câştigătorii Concursului judeţean de eseuri „Valori europene în viaţa mea”
Locale

Câştigătorii Concursului judeţean de eseuri „Valori europene în viaţa mea”

Câştigătorii Concursului judeţean de eseuri „Valori europene în viaţa mea”Echipa Euro Starship 2.0, finalistă a competiţiei naţionale de proiecte „Europa mai aproape de Consiliul Naţional al Elevilor!” – ediţia a II-a, a anunţat câştigătorii concursului judeţean de eseuri „Valori europene în viaţa mea” în cadrul primei activităţi, Târgul Expo „Europa, la tine acasă!”

Concursul s-a adresat tuturor elevilor din judeţul Satu Mare cu vârste cuprinse între 14 şi 18 ani şi a avut drept obiectiv nu doar promovarea singurei campanii de susţinere a cetăţeniei active din judeţ, ci şi valorizarea, respectiv însuşirea diverselor cunoştinţe ale participanţilor, dobândite pe pacursul liceului, în diferite domenii.

Juriul a fost format din Directorul Adjunct al Liceului Teoretic Carei, Rodica Pop, Prof. Consilier Educativ, Gabriela Menţiu, Şef-Serviciu Biblioteca Municipală Carei, Corina Nuna, Coordonatorul Departamentului Educaţional al Organizaţiei Studenţilor Universităţii Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca, Oana Onicaş, echipa de proiect acordând, de asemenea, o notă fiecărui eseu.

În urma jurizării, elevul Ionuţ Florin Tamaş, din clasa a IX-a de la Liceul Teoretic Carei a obţinut locul I. Premiile II, respectiv III au fost acordate elevelor Alexandra Ţurcaş de la Liceul Teoretic din Carei şi elevei Georgiana Filimon de la Colegiul Naţional „Mihai Eminescu” din Satu Mare.

Totodată, echipa coordonatoare a acordat un premiu special elevei Nicoleta Mariţa de la Colegiul Tehnic „Traiana Vuia” din Satu Mare.

Cei patru elevi premiaţi vor câştiga o excursie gratuită la Facultatea de Studii Europene din cadrul Universităţii Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca.

Printre partenerii acestei activităţi se numără Organizaţia Studenţilor Universităţii Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca (OSUBB), Biblioteca Municipală Carei şi Direcţia de Cultură şi Sport a Primăriei Municipiului Carei, costurile transportului fiind acoperite de Continental ContiTech Carei printr-o sponsorizare integrală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.