Ultima actualizare: azi, 14:25

Totul despre sex

Diferenţele dintre bărbati şi femei

cuplu fericitStatisticile arata ceea ce probabil toata lumea banuia deja. In America femeile isi mentin interesul sexual mai  mult decat barbatii. La saizeci pana la nouazeci de ani, majoritatea coplesitoare a femeilor renunta la actul sexual doar pentru ca sotii lor nu mai sunt dispusi sau capabili sa le satisfaca. Dintre ele, cam jumatate isi inceteaza viata sexual cand le mor sotii. Doar o zecime din femei aleg voluntar celibatul.

Pe de alta parte, peste jumatate din barbatii de aceasta varsta trag cortina peste satisfactia sexuala datorita bolii, impotentei sau lipsei de interes.

Cel mai important lucru de retinut este ca, dupa saizeci de ani, daca sexul se intrerupe o vreme, s-ar putea sa nu mai fie deloc. Probabil ca acesta este cel mai important lucru de retinut pentru cei varstnici. De fapt, daca trec mai mult de saizeci de zile fara relatii sexuale intre sot si sotie dupa varsta de saizeci de ani (uneori chiar inainte), este foarte posibil  sa nu se mai reia niciodata relatia sexuala. Cand e vorba de sex, cuvintele magice sunt “Foloseste-l sau il pierzi!”

In general, femeile sunt mai practice in privinta sexului. Sunt mai multe exemple de placere ale sexului dupa saptezeci de ani in folclorul diverselor tari. De exemplu, in Scotia exista un poem cunoscut despre o vaduva de sapte zeci si cinci de ani care s-a maritat cu fierarul satului, un barbat zdravan de patruzeci si sapte de ani. In a patra zi din luna lor de miere, fata ei i-a trimis o telegrama:

          “Mama, cum e in luna de miere? Te simti bine sau e prea mult pentru tine?”

Raspunsul a sosit dupa doua zile, printr-o telegram cu un mesaj scurt:

          “Adio prieteni! Adio dusmani! Bunica e in Rai pe un nas de pintle!”

(nota: in scotiana, pintle inseamna penis)

La orice varsta, sexul, este ca si mancarea, e bun, dar ajungand  la saizeci de ani, e medicinal.

Medicina? Adica e ca o doctorie?

Nu, nu e ca o doctorie. Este o doctorie. Si ca si doctorii, sunt multe forme in care sa va luati sexul medicinal.

 

Vă urăm o săptămână fără crize. Orice asemănare cu realitatea poate fi adevărată!

Reclamaţii ulterioare nu se primesc!
Dr. Sorin Nichita
[email protected]

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.