Ultima actualizare: ieri, 21:48

Locale

Managerul Rosal, audiat în dosarul primarului din Baia Mare

chereches catalin primar Baia MareManagerul Rosal, Bogdan Niculescu, a fost audiat, joi, la DNA Cluj, în dosarul primarului din Baia Mare Cătălin Cherecheş, afirmă surse din rândul anchetatorilor, care spun că Niculescu este inculpat în acest caz, după ce ar fi dat bani autorităţilor din Primărie pentru a obţine contracte cu aceasta.

Surse judiciare au declarat corespondentului MEDIAFAX că managerul general al Rosal, Bogdan Niculescu, a fost audiat în calitate de inculpat, la sediul DNA din Cluj-Napoca, după ce ar fi dat sume de bani pentru a obţine contracte cu Primăria Baia Mare.

Conform surselor citate, Niculescu a fost audiat în dosarul în care este cercetat şi primarul din Baia Mare, Cătălin Cherecheş.
Contactat de corespondentul MEDIAFAX, Bogdan Niculescu a confirmat că a fost la DNA, fără a preciza însă în ce calitate.
La rândul său, Cătălin Cherecheş a declarat, joi, corespondentului MEDIAFAX că este normal ca DNA să verifice toate contractele mari ale Primăriei Baia Mare.
“Rosal avea cu Primăria Baia Mare două contracte, unul pentru deszăpezire, care a început în 2007-2008, când eu încă nu eram primar, şi unul pe spaţii verzi, care a fost închis de mine în 2011. Am stabilit de comun acord, Primăria şi Rosal, să ne despărţim amiabil, pentru că nu eram mulţumiţi de modul de gestionare a spaţiilor verzi”, a afirmat Cherecheş.
El a spus că pentru deszăpezire există un contract cu Rosal pentru care municipalitatea plăteşte între un milion şi două milioane de lei în fiecare iarnă, în funcţie de lucrările necesare.
Cherecheş a mai spus că este deschis solicitărilor DNA.
“Eu nu am acuzat pe nimeni că mi se face un dosar politic şi, în plus, în ciuda legendelor pe care le auziţi despre DNA, am văzut oameni profesionişti, am văzut corectitudine şi respectarea prevederilor legale”, a adăugat Cherecheş.

Sursa: realitatea.net

Un comentariu

  1. Daniel Răspunde

    E clar, Sile Puscas care are Drusalul in Baia Mare, s-a suparat pe primar si se ocupa de primar. La Satu Mare contractul exprira anul viitor, iar de frica sa nu vina DNA-ul si pe la el, Coica am inteles ca ii va prelungi, mai exact va castiga licitatia Florisal, in aceste conditii, fara ironie, as vrea sa fac donatie pt Sile Puscas, niste maturi noi ecologice,pt ca Florisalul face curatenie cu maturi de nuiele de pe vremea bunicii, care lasa mizerie in urma lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.