Ultima actualizare: azi, 14:04

Locale

Motociclist accidentat grav în Ardud

accident

accident

La data de 21.06.2013, ora 11.27, pe DN 19 A, în afara orașului Ardud, M. Ioan de 69 de ani, domiciliat în Satu Mare, circulând cu motociclul marca Lifan, pe fondul neasigurării la schimbarea direcției de mers prin viraj la stânga, a intrat în coliziune cu autoturismul marca Skoda Felicia condus de G. Vasile, de 59 de ani, din Ardud, care se afla angajat în depășirea motociclului.

În urma evenimentului a rezultat rănirea gravă a conducătorului motociclului, care a fost transportat la Spitalul Județean I Satu Mare, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În urma testării cu aparatul alcooltest, conducătorului auto i-a fost stabilită o alcoolemie de 0,11 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care i-a fost ridicat permisul de conducere în vederea suspendării pe o perioadă de 90 de zile. Celor doi participanți la trafic le-au fost recoltate probe biologice de sânge.

Cercetările în cauză continuă, iar în funcție de numărul de zile de îngrijiri medicale necesare pentru vindecare, respectiv de rezultatul probelor biologice de sânge, se va face încadrarea juridică a faptei.

Sursa:  IPJ Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.