Ultima actualizare: azi, 15:55

Locale

Restaurant nou în clădirea Finanţelor

restaurant finante satu mare (2)Conducerea Direcţiei Generale a Finanţelor Publice Satu Mare a inaugurat astăzi noul restaurant din incinta clădirii din Piaţa Romană, vechea cantină fiind transformată într-un spaţiu modern de servire a mesei.

Directorul DGFP Satu Mare, Ioan Mircea Ardelean, a declarat că licitaţia a avut loc în luna aprilie, în 7 mai s-a semnat contractul pentru următorii 5 ani iar în 7 iunie lucrările au fost finalizate, astăzi având loc inaugurarea oficială.

Ardelean a urat succes firmei care a câştigat licitaţia, dând asigurări că finanţiştii vor fi clienţi fideli  care vor aduce şi venituri societăţii.

Proprietarul firmei, Mircea Pop, care deţine şi restaurantul Select, a spus că noul restaurant se doreşte a fi un loc care să-i primească cu calm şi căldură pe finanţişti dar şi pe sătmărenii de rând, promiţând servicii deosebite.

Acesta a precizat că se gătesc 10-12 feluri de mâncare în fiecare zi, inclusiv mic dejun, mâncare de post sau pentru vegetarieni.

Prin reamenajare, sala are 60 de locuri, mai există o sală de protocol, în plan fiind şi construirea unei terase exterioare pentru fumători.

4 comentarii

  1. Culic Mugurel Răspunde

    Succes!

  2. Culic Mugurel Răspunde

    Succes!

  3. pofticioasa Răspunde

    Cei doi Mircea au facut treaba buna si papa bun!Bravo.

  4. salamandra_1989 Răspunde

    intrebare: “Lascarica” sef de finante satmarene a platit din banii lui sau a celui care la pus acolo…Govorr&famiglia….ca pare cam mult cum un soricar de biblioteca da baniiii….cat il costa pe patron stim …mese si fese festive dela finance….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.