Teren de joacă pentru copii, în Centrul Nou

10 iunie 2013 | 7 comentarii

spatiu de joaca Centru Nou (15)Un modern loc de joacă pentru copii a fost inaugurat astăzi în Centrul Nou al municipiului Satu Mare, în apropierea bulevardului Transilvania. La momentul inaugural au participat primarul Dorel Coica, viceprimarul Marcela Papici şi city-managerul Dan Băbuţ Domuţa.

Noul loc de joacă este pentru copii cu vârste cuprinse între 1 şi 10 ani, regulile urmând să fie afişate pe un panou. Oficialităţile au recomandat sătmărenilor să aibă grijă de locul respectiv, pentru că altfel se va distruge repede şi roagă mămicile să nu intre cu tocuri, întrucât suprafaţa de joc pentru copii este una cauciucată.

Primarul Dorel Coica a afirmat că de 20 de ani se tot vorbeşte despre un loc de joacă pentru copii din zona centrală şi nu s-a făcut nimic.

Valoarea investiţiei a fost de aproximativ 30.000 de euro din care 15.000 de euro a fost asigurată de Primăria Satu Mare iar diferenţa de fundaţia Cardis Mundi.

Primăria intenţionează să amenajeze astfel de locuri de joacă în toate cartierele, în funcţie de fondurile disponibile.

Etichete: , , , ,

Categorie: Locale

Comentarii (7)

Trackback URL | RSS Feed comentarii

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

 1. In sfarsit :) arata bine, felicitari!!!maine bine teren de joaca pt copii decat sa se construiasca oarece

 2. In sfarsit :) arata bine, felicitari!!!maine bine teren de joaca pt copii decat sa se construiasca oarece

 3. Jaymz Hetfield spune:

  Sunt profund dezamagit. Era mai bine sa se faca o biserica, un templu Jedi, ceva sfant. Cum de au autoritatile locale tupeul sa lase poporul sa doarma duminica pana la pranz?

 4. satmarean spune:

  Numai sa fie intretinut si curatat in permanenta…

 5. Satmarean spune:

  Felicitari domnule primar pentru acest obiectiv atat de necesar copiilor din centru!Sper sa nu omiteti refacerea trotuarelor din cartierul Carpati de pe strazile Fintinele si Cibinului. Sunt singurele ce nu au fost deloc reabilitate. Tot pe aceste doua strazi cei de la Florisal n-au instalat niciodata vreun cos stradal de gunoi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 • RSS
 • Facebook
 • Google+
 • LinkedIn
 • YouTube
 • Pinterest