Ultima actualizare: ieri, 22:26

Locale

Ziua Colegiului Național Doamna Stanca

ziua doamna stanca (1)Mai multe manifestări au avut loc astăzi la Colegiul Naţional Doamna Stanca, evenimente organizate cu ocazia Zilei liceului.

Manifestările au început de dimineaţa cu intonarea imnului naţional şi al şcolii, după care au urmat majorele şi discursurile oficialităţilor invitate. Alături de directoarea Anna Maria Maruşca, pe scenă au urcat directorul de cabinet al Instituţiei Prefectului, Sorin Martin Vereş, preşedintele CJ Adrian Ştef, directorul Centrului de Creaţie, Felician Pop, inspectorul general şcolar Mariana Roman şi fostul elev Robert Laszlo.

Tot cu acest prilej a fost inaugurată şi biblioteca şcolii, care poartă numele „dr. Vasile Lucaciu”.

La orele amiezii porţile şcolii au fost deschise pentru absolvenţii claselor a IV-a şi a VIII-a, profesorii prezentând oferta educaţională a liceului. În tot acest timp în curtea liceului a avut loc spectacolul intitulat „Stanca are talent”.

 

Un comentariu

  1. Daniel Răspunde

    Realitatile din Satmar:
    1. Sens giratoriu din butoiase la SM – iar la Sibiu sens giratoriu cu fantana arteziana, iarba, flori…
    2. Recent, Dragnea (presedintele interimar PSD SM) a inaugurat la Slatina blocuri ANL – la SM Coica tot merge …pe degeaba sa faca rost de bani ca sa isi tina promisiunile.
    3. In urma cu cateva saptamani, ministrul de interne Radu Stroe spunea la SM ca nu a venit sa se ocupe de scandaluri, insa in Gazeta de NV se scrie ca a vorbit cu Stef Govor &Co despre Talos si atacurile lui Valer asupra lui…
    La o zi, la Baia Mare, primarul de acolo il convinge pe ministrul de interne sa treaca o cladire a ministerului in proprietatea primariei ca sa faca ceva acolo, la noi santierul de langa politie (unde trebuia sa fie prefectura )e tot a ministerului si asa va ramane, pe nimeni nu intereseaza sa se faca ceva acolo.
    4. Nu mi-a placut Ilyes dar: a reabilitat din temelii podul Golescu, fosta Baie Comunala, parcul de pe Closca din Fondul de Mediu, iar Coica se poate lauda tot cu proiecte incepute de fostul primar: reabilitarea Teatrului, fostului Popular etc…Asteptam totusi cateva investitii marca Coica, ca de premieri ale elevilor si sportivilor suntem satui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.