Ultima actualizare: ieri, 21:44

Locale

Accident grav între Satu Mare şi Dorolţ. Trei persoane au fost rănite (FOTO& VIDEO)

accident restaurant coral (9)Un grav accident de circulaţie a avut loc în această dimineaţa între Satu Mare şi Dorolţ, în apropierea hotelului Coral, trei persoane fiind rănite.

Conform primelor informaţii, un autoturism Opel Astra care încerca să vireze la stânga pe Drumul European 81 a fost lovit din spate de un BMW care încerca să-l depăşească. Opelul s-a răsturnat în şanţ iar BMW-ul a fost proiectat într-un TIR oprit în parcare.

În urma impactului, o femeie care a ocupat locul dreapta faţă din BMW a rămas încarcerată. Atât ea cât şi şoferul BMW-ului au fost transportaţi la spital. Şoferul Opelului a ieşit singur din autoturismul răsturnat, a primit îngrijiri medicale. El se află în stare de şoc, nu prea îşi aminteşte cum s-a petrecut evenimentul.

„Am constatat că în urma impactului dintre cele două autoturisme unul s-a răsturnat în şanţ iar al doilea a intrat în parcare şi s-a oprit într-un TIR. În urma impactului şoferul nu a rămas încarcerat dar persoana din dreapta a rămas încarcerată. A fost scoasă de către echipajul SMURD şi descarcerare fiind transportată la spital”, a declarat Aurel Ulici, purtătorul de cuvânt al ISU Satu Mare.

Poliţiştii efectuează măsurători şi iau declaraţii.

UPDATE: Intervenția ISU Someș Satu Mare

”În ziua de 24.07.2013 la ora  Detaşamentul de Pompieri Satu Mare a intervenit cu două autospeciale de descarcerare şi o ambulanţă SMURD,  sub comanda plt. adj. Chiorean  Felician, în localitatea Dorolţ  unde  a avut loc un accident rutier soldat cu 1 persoană încarcerată şi 3 victime.  

Ajunşi la locul accidentului la ora 10.08 pompierii militari au constatat că autoturismul BMW, cu numărul de înmatriculare SM 77 SSY condus de S.S. în vârstă de 30 de ani, a intrat în coliziune cu autoturismul OPEL cu numărul de înmatriculare SM 11 FAY condus de P.M. în vârstă de 54 de ani, iar în urma acesteia autoturismul OPEL s-a răsturnat în şanţul de pe partea opusă a carosabilului şi autoturismul BMW a fost proiectat în autocamionul cu numărul de înmatriculare LLU 08589 care staţiona în parcarea de pe marginea carosabilului. În urma impactului, C.A.K în vârstă de 31 de ani a rămas încarcerată în BMW.  

S-a acţionat cu ajutorul accesoriilor din dotare, pentru descarcerarea şi scoaterea persoanei din  autoturism. Şoferii autoturismelor implicate în accident au fost preluaţi de echipajul SMURD şi transportaţi la UPU. Datorită faptului că s-au produs scurgeri de carburant, s-a intervenit pentru spălarea carosabilului.

Intervenţia s-a încheiat la ora 10.40”, se arată în comunicatul de presă remis de ISU Someș Satu Mare.                                                      

 

 

Un comentariu

  1. Supermanul Răspunde

    Inca un fraier cu BMW

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.