Ultima actualizare: ieri, 22:26

vama petea
Locale

Bărbat căutat de polițiștii din Finlanda, reținut la Petea

vama peteaPoliţiştii de frontieră din cadrul P.T.F. Petea au depistat la intrarea în țară un cetățean român dat în urmărire generală. Bărbatul este din judeţul Maramureş şi pe numele lui autorităţile  finlandeze au emis un mandat european de arestare pentru furt calificat.

Ieri, 1 iulie a.c., în jurul orei 10.00, în  Punctul de Trecere a Frontierei Petea – I.T.P.F. Sighetu Marmaţiei, s-a prezentat pe sensul de intrare în România, cetăţeanul român Suraj V., în vârstă de 24 de ani, din municipiul Baia Mare.

Cu ocazia formalităților pentru intrarea în țară, la controlul documentelor  polițiștii de frontieră au constatat că tânărul figurează în bazele de date ca fiind căutat de către autoritățile finlandeze.

Pe numele lui a fost emis un mandat european de arestare de către autorităţile din Finlanda, pentru săvârșit o infracțiune de furt calificat.

Suraj V. a fost predat de către polițiștii de frontieră unui echipaj din cadrul Serviciului de Investigații Criminale a IPJ Maramureș, în vederea continuării cercetărilor şi luării masurilor legale se impun.

Sursa: Poliția de Frontieră Satu Mare

2 comentarii

  1. Ioan Flore Răspunde

    Mai, dar ce repede trece timpul !!!
    "Ieri, 1 iunie…", si deja suntem in 2 iulie !!!

  2. Portal Satmarean Răspunde

    Era vorba de 1 iulie. Am facut corectura. Multumim pentru observatie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.