Ultima actualizare: azi, 14:27

Locale

Bătaie în Valea Seacă. O femeie a ajuns la spital

bataieLa data de 25.07.2013, orele 21.20, lucrătorii Secției 8 Poliție Rurală Gherța Mică, au fost sesizați prin Serviciul Apeluri de Urgență 112, de către C. Crina de 20 ani din Negrești Oaș, despre faptul că la locuința lui C. Grigore de 50 ani din comuna Tarna Mare, sat Valea Seacă, a izbucnit un scandal. Polițiștii sosiți la fața locului au stabilit faptul că C. Vasile de 56 ani din comuna Tarna Mare, sat Valea Seacă, împreună cu fiul său C. Petre de 26 ani din comuna Batarci, sat Comlăușa, județul Satu Mare, pe fondul unor neînțelegeri mai vechi au intrat în curtea lui C. Grigore, unde i-au aplicat acestuia mai multe lovituri cu pumnii și picioarele.

În altercație a intervenit și C. Ileana de 46 ani, soția lui C. Grigore, care în urma loviturilor primite a fost transportată la Spitalul Județean Satu Mare în vederea acordării de îngrijiri medicale. Pe numele bărbaţilor C. Vasile și C. Petre li s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de violare de domiciliu și loviri sau alte violențe.

Sursa: Poliţia Satu Mare

Un comentariu

  1. Kiko Anika Răspunde

    eu nu inteleg un lucru de ce numai atunci fac pasii necesari dm politisti cind e vorba deja de decesul femei i care i batut crunt de barbati ca animalele saracii femei nu se pot aparea de acesti derbedei dar nimeni nu face un pas pina ce nu i grav situatia PROBLEME DE FAMILIE da si se scot usor dau o amenda si cu asta sa rezolvat situatia si uite asa merge asta zii de zii exista undeva o femeie carei batuta de sot sau chiar de fiul sau POLITIA nu face nimic impotriva derbedeilor cind apare un deces din cauza lor batausilor una doua se rezolva !!!!!!!????? DE CE FEMEILE ASTEA NU AU UN AJUTOR CIND AU NEVOIE (MILA LUI DUMNEZEU ) L-as spinzura pe toti dar odata asi rupe mainile lor sa sufere si ei …:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.