Ultima actualizare: ieri, 21:48

Totul despre sex

Există dovezi că sexul frecvent poate să te ajute să trăieşti mai mult?

loveExact. Barbatii intre patruzeci si cinci si cincizeci si noua de ani risca cel mai mult un atac fatal de cord. Timp de zece ani, aproape 1000 de oameni au fost observati atent luandu-se in considerare obiceiurile sexuale, cauza mortii si varsta decesului. Rezultatele au fost uluitoare: barbatii cu orgasme frecvente aveau de doua ori mai putine sanse sa faca infarct comparativ cu cei care nu aveau orgasme frecvente. Cu alte cuvinte, barbatii care faceau mult sex erau protejati de moarte prin atac de cord. Doar facand sex regulat si frecvent, isi reduceau riscul cu jumatate. Savantii, care erau britanici, au rezumat descoperirea lor senzationala cu o declaratie tipic britanica:

“activitatea sexuala pare sa aiba un efect de protective asupra sanatatii barbatilor.”

 

Dar de cat sex ai nevoie pentru a avea avantaje?

Numarul ideal de orgasme pe an este de o suta. Asta inseamna un orgasm aproximativ la trei zile, sau doua pe saptamana. Desi poate interfera cu programarea jocului de bridge sau cu meciul de sambata seara, merita sacrificiul pentru a-ti mentine creierul si pentru a scapa de atac de cord. Si odata ce te apuci, s-ar putea sa ti se para mai interesant decat fotbalul sau bridge-ul, cine stie?

 

Cei cu artrita mai pot face ceva ca sa-si faca viata sexuala mai placuta?

Sigur, adesea doar schimbarea pozitiei poate ajuta la usurarea presiunii de pe incheieturile dureroase. Adesea este indicata experimentarea, totusi unele din tehnicile avansate au si dezavantaje.

 

Ce efect are sexul asupra inimii?

Nicio inima normala nu a fost vreodata deranjata de activitatea sexuala. De fapt, un interes sanatos pentru sex si viata activa sexual este probabil cea mai buna forma de protectie impotriva unui atac de cord.

 

Vă urăm o săptămână fără crize. Orice asemănare cu realitatea poate fi adevărată!

Reclamaţii ulterioare nu se primesc!
Dr. Sorin Nichita
[email protected]

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.