Ultima actualizare: azi, 16:36

Locale

Horoscopul Atlantidei: Află-ţi viitorul şi vezi ce zodie eşti pe insula dispărută

atlantidaInsula misterioasă şi dispărută, a cărei civilizaţie extrem de dezvoltată a pus pe gânduri omenirea timp de generaţii, avea un sistem zodiacal simplu. Află ce zodie eşti în horoscopul de pe Atlantida şi ce îţi rezervă viitorul.

Zodiacul Atlantidei (misterios oraş-insulă, scufundat încă din antichitate, despre care se spune că deţinea tehnologii avansate şi avea o civilizaţie extrem de inteligentă, evoluată şi complexă ) era bazat nu pe o anumită perioadă a lunii, ci pe ziua în care te-ai născut. Cum lunile pe Atlantida aveau doar 15 zile, numărul de zodii este acelaşi. Iată cele 15 zodii de pe Atlantida şi ce îţi prevăd ele în viitor.

Azr’hal (1 ale lunii)

Azr’hal, în traducere liberă „Primul” sau „cel dintâi” sunt nativii născuţi pe data de 1 a fiecărei luni. Ca şi zodia berbec, cei născuţi pe data de 1 se spune că sunt firi încăpăţânate, care vor avea un 2013 agitat şi plin de probleme. Majoritatea sunt cauzate de agresivitatea şi spiritul teritorial al acestui nativ. Un pic de calm va aduce bunăstare şi pace.

Duirk’har (zilele 2-4 ale lunii)

Cei născuţi în acest interval sunt oameni foarte calculaţi, care nu lasă nimic să iasă din plan. Pentru că totul trebuie să fie făcut sub atenta lor supraveghere, cei născuţi în zodia Duirk’har nu vor avea probleme cu banii în 2013, dar riscă să-şi supere sufletul pereche cu teama lor de a da drumul frâielor. Puţină relaxare nu strică.

Ferz’oulh (zilele 5-6 ale lunii)

Cei născuţi în zilele de 5 sau 6 ale fiecărei luni sunt oameni caracterizaţi de şiretenie, care vor să tragă foloase din situaţii şi prietenii. Ferz’oulh au mulţi prieteni, de care profită adesea, dar nu fără a returna favorurile. Deşi sunt profitori, nativii acestei zodii au un suflet curat şi iubesc cu pasiune atunci când întâlnesc persoana potrivită. Vor avea un 2013 plin de iubire, dar trebuie să aibă grijă de sănătate.

Gal’ai (cei născuţi în ziua de 7 a fiecărei luni)

Nativii acestei zodii sunt personalităţi puternice, care atrag atenţia şi care iubesc bârfele suculente. Dacă cineva le greşeşte, nu sunt prea iertători şi răzbunarea este adesea, cea mai la îndemână lecţie pe care o dau cei născuţi în ziua de 7. Anul 2013 aduce nativilor zodiei Gal’ai multe surprize plăcute.

Jni’bael (zilele 8-10 ale lunii)

Cei născuţi în acest interval sunt naivi din fire şi iubesc pe oricine le întinde o mână de ajutor. Foarte generoşi şi plini de respect pentru semeni, nativii acestei zodii cuminţi au parte de un 2013 liniştit, în care merg la multe petreceri.

Klad’esh (cei născuţi pe 11 ale lunii)

Cei născuţi în această zodie sunt oameni comunicativi şi săritori, dar au tendinţa să fie fraieriţi des. Cel mai mult apreciază sinceritatea şi nu înşală partenerul niciodată. Nativii zodiei Klad’esh vor avea un 2013 agitat, cu multe pierderi băneşti. Atenţie mare la contractele semnate.

Mama’dhoul (zilele 12-14)

Cei născuţi în zodia Mama’dhoul sunt romantici incurabili şi firi intuitive. Dacă există un al şaselea simţ, nativii acestei zodii sunt cei înzestraţi cu astfel de percepţii extrasenzoriale. Fire sensibilă, semnul zodiacal al Atlantidei suferă mult din dragoste în 2013, când partenerul nu-i va acorda destulă atenţie.

Perd’Hur (zilele 15-16)

Cei născuţi în această zodie sunt foarte descurcăreţi şi iubesc viaţa din plin. Mereu dornici de acţiune şi chiar adrenalină, nativii din Perd’Hur sunt expuşi mereu unor pericole de accidentare. Astfel, în 2013 trebuie să aveţi grijă la condus, în excursii pe munte sau în străinătate, deoarece astrele nu vă alocă prea mult noroc.

Quest’Hal (cei născuţi pe 17 ale lunii)

Cei născuţi în ziua de 17 sunt firi independente, care ţin mult la spaţiul lor şi la libertatea de exprimare. Defectul lor principal este felul obsesiv în care se raportează la proprietate. Fie că vorbim de pixul preferat, cana de la birou sau iubitul de acasă, Quest’Hal turbează la cel mai mic semn de înstrăinare. În 2013 se vor certa mult cu fraţii sau alţi membri ai familiei, care împrumută lucruri fără să ceară.

Sark’Houm (cei născuţi pe 18 sau 19 ale lunii)

Nativii zodiei Sark’Houm sunt de un calm imperturbabil, mereu împăcaţi cu soarta şi mereu zen. Indiferent ce rău li se întâmplă, cine le face rău, ei sunt pur şi simplu incapabili să urască pe cineva sau să dorească răul. În 2013 vor avea parte de ceva noroc în dragoste şi mult noroc în carieră. Un an bun va fi şi următorul, aşa că vă puteţi gândi la oficializarea relaţiei sau mutarea într-o locuinţă nouă.

Ek’Winax (zilele 20-22 ale lunii)

Nativii acestei zodii sunt adesea prăpăstioşi şi ipohondri şi li se pare că toată lumea e împotriva lor. Calităţile zodiei sunt atenţia la detalii şi seriozitatea cu care iau totul în calcul. Anul 2013 nu va fi cel mai bun al pentru această zodie, deoarece nativii vor sta prost cu sănătatea şi vor avea decepţii în dragoste.

Vord’Hak (zilele 23-25 ale lunii)

Nativii acestei zodii sunt încăpăţânaţi şi vor mereu ca toată lumea să se învârtă în jurul lor. Împrumutând câte ceva din zodiile berbec şi leu, cei născuţi în zilele de 23,24, 25 ale lunii cerşesc atenţie şi oferă în schimb loialitate şi generozitate fără margini. Anul 2013 va fi unul plin de surprize şi aventuri neaşteptate, în care vor fi mereu înconjuraţi de prieteni şi oameni care le vor oferi ajutorul necondiţionat. În dragoste e rost de mai bine, dar sfârşitul anului îi va găsi pe nativii Vord’Hak alături de persoane dragi.

Ysb’Aal (zilele 26-28 ale lunii)

Cei născuţi în această zodie sunt aventuroşi şi mereu puşi pe şotii. Dacă se anunţă vreun festival de muzică extraterestră, un concurs de mâncat gândaci sau de urcat pe munţi fără echipament, această zodie este prima la linia de start. Anul 2013 aduce multe petreceri, voie bună şi sănătate care să te ajute să rezişti la o viaţă socială atât de activă. Atenţie la bani, care se vor termina undeva în toamnă şi nu vrei să prinzi sărbătorile fără economii.

Za’our (zilele 29-30 ale lunii)

Nativii acestei zodii sunt idealişti şi romantici nevoie mare. Sufletul lor curate este adesea dezamăgit de lumea rea şi ura dintre oameni. Sunt genul de oameni care se înrolează în Armata Salvării, ONG-uri pentru mediu sau care se leagă de copaci în pădurea ecuatorială, în semn de protest. Anul 2013 va fi unul important în viaţa lor, decizii importante venind pe plan profesional din toamnă. În dragoste toate merg bine dacă mai renunţaţi la gelozie.

Yri’Birri (ziua de 31 a lunilor impare sau ziua de 29 februarie în anii bisecţi)

Nativii acestei zodii sunt rari şi interesanţi. Pentru că sunt puţine astfel de zile, oamenii născuţi pe 31ale lunii, sau pe 29 februarie sunt misterioşi, aroganţi şi, uneori, super sexuali. Lăsând la o parte pasiunea lor pentru mister şi secrete, Yri’Birri iubesc sincer şi muncesc din greu. În 2013 vor avea parte de ceva peripeţii în carieră şi unii îşi vor schimba locul de muncă. În rest, toate bune.

 

 Sursa: realitatea.net

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.