Ultima actualizare: azi, 10:34

Marian Preda, Cristian Diaconescu, Miscarea Populara
Locale

Mişcarea Populară încearcă să se constituie la Satu Mare

Marian Preda, Cristian Diaconescu, Miscarea Populara

Marian Preda, Cristian Diaconescu

Conducerea naţională a Fundaţiei Mişcarea Populară a avut astăzi o întâlnire cu câţiva membri din judeţul Satu Mare, urmând ca în maximum 10 zile să anunţe conducerea filialei.

Preşedintele fundaţiei, Marian Preda, alături de fostul consilier prezidenţial Sebastian Lăzăroiu , actualul consilier Daniel Funeriu și Criatian Diaconescu, au susţinut o conferinţă de presă după întâlnirea cu simpatizanţii sau oportuniştii din Satu Mare. Printre cei care au participat la întâlnire s-au aflat fostul preşedinte al PDL Satu Mare şi deputat, Ioan Holdiş, fosta preşedintă a organizației municipale de femei a PDL Satu Mare, Laura Bota și fostul președinte al organizaţiei județene de tineret a PDL Satu Mare, Florin Gal, trimis în judecată de către DNA pentru concesionarea hotelului Sport fostei sale firme. Totodată, au participat şi oameni care n-au mai făcut politică.

Preda a declarat că Mişcarea Populară are peste 60 de membri la Satu Mare, aceasta este cea de-a 27-a filială din ţară.

A fost o discuţie extrem de utilă, a fost prezenţi în sală sătmăreni care nu au mai făcut politică şi oameni care au mai făcut politică în cadrul altor partide, şi care vor să se alăture proiectului nostru. Avem puţin peste 60 de membri deocamdată, când o să dăm drumul grupului de iniţiativă pentru partid vom fi mult mai mulţi, dar avem peste 2.000 de semnături pentru înfiinţarea partidului, colectate în judeţ. Pentru un judeţ cu 340.000 de locuitori, sau chiar mai puţin, este un număr de semnături consistent“, a declarat Marian Preda.

Miscarea Populara, Daniel Funeriu, Marian Preda, Cristian Diaconescu, Sebastian Lazaroiu (12)

În stilul caracteristic, Sebastian Lăzăroiu a şi început să arunce săgeţi spre partidele concurente, afirmând că PDL Satu Mare s-ar fi desfiinţat iar PNL Satu Mare e un club de afaceri.

Noi vedem Satu Mare, judeţul, ca o mare oportunitate, că aici există un electorat consistent de centru dreapta. În zona votului non-etnic electoratul de centru dreapta e realmente o oportunitate, cu atât mai mult cu cât am înţeles că PDL Satu Mare s-a desfiinţat şi PNL înţeleg că e mai degrabă un club de afaceri în Satu Mare”, a spus Lăzăroiu.

12 comentarii

  1. Daniel Răspunde

    Aceeasi Marie cu alta palarie!

  2. coleg este de gen neutru!!! ( din perlele mistrului educatiei funeriot) Răspunde

    actualii consilieri prezidentiali Daniel Funeriu și Criatian Diaconescu…….cei doi sunt in concediu? sau pe banii nostri se plimba prin tara sa le faca partid lui bashescu si nutzicai udrea…….
    orange garbage

  3. Pop Ioan Răspunde

    Miscarea Populara este perceputa ca o organizatie creata si sustinuta de Basescu, fapt pentru care nu pare atractiva.
    E nevoie de o contrapondere la USL, insa Miscarea Populara nu pare sa aiba momentan nicio sansa.
    Greselile USL si politicile pro-clientela politica,inclusiv cele de la Satu Mare, vor indeparta electoratul de USL, ingrosand randurile nehotaratilor.

  4. cosma Răspunde

    PNL un grup de avazionisti si oportunisti

  5. Preda Răspunde

    S-au adunat penalii la MISCAREA POPULARA, BOTA si GAL penalul condamnabil! Mai luati-l pe TuKACS si eerfect.

  6. Victorita Răspunde

    O adunatura de ratati , Holdis-Bota-Gal pun la cale ceva penal .

  7. neo Răspunde

    Hotii de aduna in partide

  8. mitica Răspunde

    nimeni nu a a vut curajul sa scrie ca oaspetii au venit pe banii statului roman la satu mare ca si la oradea si peste tot dealtfel;cu masini ale SPP si de la locul lor de munca…baselu iar face politica pe banii contribuabilului si fraierii nu baga de seama

  9. Daniel Răspunde

    EBA, fetitza lui tati trebe si ea sa mai candideze la europarlamentare, ca Blaga nu o mai pune pe lista in PDL ca stie ca este o fufa. Iar Miscarea Populara e tocmai buna pt EBA, iar Gal va face din nou campanie pt EBA, sa mai poata merge si la botezul copilului:)

  10. Maria Barraccu Răspunde

    Sa intre si Maculik si Butka !

  11. sorin Răspunde

    MULT SUCCES!!!! Lasati ca cei din usl sunt numai sfinti.Daca o sa mai conduca un mandat usl-asii sm praful se alege de noi si armasii nosrtrii 20 de ani in colo!!! Cat de cretin trebuie sa fi sa nu vezi ce se intampla in jur? Dar si in jurul romaniei care se prabuseste in fiecare zi!!! SUCCES MISCAREA POPULARA!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.