Ultima actualizare: azi, 14:10

Emir Kusturica - Peninsula
Locale

Peninsula – ziua 2 (Galerie FOTO)

Emir Kusturica - Peninsula

Emir Kusturica – Peninsula

A doua zi a Peninsulei a inceput cu surpriza serii pentru cei mai multi prezenti, The Sweet Life Society.

Electro swing, jazz acompaniat de o solista foarte buna si tare simpatica. Am mai ascultat din repertoriul lor pe youtube si alte site-uri, dar nu m-am gandit ca vor fi atat de captivanti, si pot spune ca au fost cu mult mai buni live. Pe langa clasicele lor piese aseara s-a putut asculta Chambermaid Swing, Kiss Kiss Bang Bang, I Need A Dollar, Zorba Grecul, dar si muzica reggae, dub, drum & bass si multe alte surprize din partea italienilor.

Au fost si momente comice, amuzandu-ne copios de engleza artistilor care nu era cea mai stralucita. Replici de genul “iz not to mach” si indicatiile de dans gen “dans wit yur ass on the erart” vor ramane memorabile. Publicul a fost foarte receptiv iar pe Zorba Grecul au incins doua hore mari sau dupa cum ar zice ei “one sircle”, “tu sircles iz betar” iar pe melodia “Hit the road Jack” publicul s-a asezat pe jos iar la refren au sarit deodata in sus. The Sweet Life Society au fost atractivi iar show-ul senzational.

Cel mai asteptat moment al serii a fost Emir Kusturica si The No Smoking Orchestra cu al lor gypsy-punk balcanic care a urcat pe Main Stage.

Concertul lui Emir Kusturica a adunat un public numeros la scena, iar show-ul antrenant, interactiunea cu publicul, urcarea tinerelor fete pe scena, nu au dezamagit cei peste 3000 de fani si cunoscatori ai muzicii lui Kusturica. Au existat numeroase momente amuzante, iar pe tot parcursul concertului s-a simtit buna dispozitie atat a publicului cat si a artistilor, impresionati de caldura cu care au fost primiti.

Dupa momentul gipsy-punk balcanic, am schimbat stilul la Kiss Terace, unde cu ajutorul austriecilor de la Camo & Krooked, acompaniati de MC Youthstar, au satisfacut publicul cu un set foarte bun, masiv in genul UKF. Ca sa intretina atmosfera, avand in vedere ora tarzie, si lipsa de energie din partea unora prezenti acolo, MC Youthstar i-a mai servit pe peninsulari de repetate ori, cu bere sau cu whiskey.

Ca sa incheiem cea de-a doua zi, la orele diminetii, am ajuns la Freedom Music Arena pentru a savura o portie de techno din “meniul” vast al lui DJ Umek.

A fost inca o zi activa, cu muzica buna si asteptam sa vedem ce ne rezerva ultímele doua zile din Peninsula.

 

Salajan Vivian

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.