Ultima actualizare: ieri, 21:59

peninsula, cluj
Locale

Peninsula – ziua 3

peninsula, clujDaca in primele doua zile pe Valea Garbaului a rasunat mai mult muzica din aria electro, ziua a treia a adus publicului puțin rock.

Marky Ramone’s Blitzkrieg a urcat primul pe main stage. Trupa se află într-un turneu mondial, care a promis să aducă pe scene alese de pe întreg mapamond, muzica inconfundabilă a The Ramones, ce au marcat genul punk rock inca din anii 70. Baietii s-au tinut de cuvant si au facut un show demn de numele lor. Peninsularii consumatori de muzica rock au sarit, au dansat, au dat din plete si au facut pogo asa cum trebuie la un concert de o asemenea anvergura.

Pe main stage, dupa Marky au urcat pe scenă spaniolii SKA-P, cunoscuţi pentru piesele lor în limba spaniolă prin care critică tot ceea ce consideră că nu funcţionează bine la nivel mondial. Cu o întârziere de o oră, SKA-P şi-au început concertul cu cunoscutele lor piese cu versuri anti-sistem. Asemenea debutului lor la Peninsula, in 2010, ibericii au zguduit publicul si de data aceasta timp de o ora jumate, nefiind lasati sa plece decat dupa un bis de aproximativ 20 de minute. Au cantat, au dansat si au vorbit cu publicul in limba spaniola.

Dupa momentul rock de la main stage la Kiss Terace incepusera superstarii dubstepului – Modestep. Britanicii s-au ridicat la nivelul asteptarilor si au facut un spectacol demn de Dubstep Hall of Fame in fata unui public masiv care a cantat cu ei versurile arhicunoscutelor hituri Feel Good, Sunlight, Another Day. Foarte buna alegerea organizatorilor de ai invita pe englezi, publicul a fost in extaz.

Dupa concerte am ajuns la insula Janis, unde ne-am asezat pe nisip in fata focului, s-a baut bere si s-a ascultat numai muzica buna intr-o atmosfera ca in Vama Veche. Felicitari Janis pentru ca au adus Vama la Cluj.

 

Sălăjan Vivian

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.