Primăria Satu Mare a mai premiat 34 de cupluri care au 50 de ani de căsnicie

22 iulie 2013 | 3 comentarii

premiere varstnici primarie (31)Primarul Dorel Coica alături de viceprimarii Marcela Papici şi Radu Roca, dar şi de europarlamentarul Corina Creţu, au premiat astăzi 34 de familii care au împlinit 50 de ani de căsnicie.

Evenimentul a avut loc în sala de cununii a Primăriei Satu Mare, vârstnicii primind o diplomă, o sumă de bani şi felicitări din partea conducerii oraşului.

Europarlamentarul Corina Creţu a felicitat această iniţiativă, spunând că vârstnicii premiaţi trebuie să fie un exemplu pentru tânăra generaţie, astăzi divorţurile fiind frecvente. De asemenea, aceasta a remarcat familiile mixte, fiind depăşite barierele lingvistice sau etnice.

Primarul Dorel Coica a felicitat cuplurile care au trăit împreună o jumătate de veac, spunând că intenţionează să extindă programul de acordare a abonamentelor gratuite pe liniile Transurban la toţi pensionarii care au trecut de vârsta de 70 de ani. În prezent beneficiază de gratuitate doar vârstnicii care au pensii sub 500 de lei.

Etichete: , , ,

Categorie: Locale

Comentarii (3)

Trackback URL | RSS Feed comentarii

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

 1. Satmarean spune:

  Cum de a lipsit de la eveniment personalitatea enciclopedica ,Babut Domuta Dan, city-managerul si presedintele Olimpiei?! A trecut la faza de leganat, ca se aude ca nevasta-sa a nascut. Oare cu cine seamana copilul?

 2. Iako Csaba spune:

  Oare cati dintre pensionari o cunosc pe Corina C . ?? :))

 3. Ioan Enciu spune:

  @CSABA……păi tot atâția câți îl cunosc pe Sogor Csaba ?!?
  ……..
  sunt convins că aceste cupluri premiate au rămas plăcut impresionate de această doamnă (caută un interviu video cu Corina Crețu și un interviu cu doamna din Wuaș …… vezi niște lucruri care fac…. diferența!!!)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 • RSS
 • Facebook
 • Google+
 • LinkedIn
 • YouTube
 • Pinterest