Ultima actualizare: azi, 14:40

Locale

Prins cu 2.000 pachete de țigări de contrabandă

Masina_tigari_de_contrabandaPolițiștii careieni au depistat în trafic un bărbat care transporta 2.000 de pachete de țigări de contrabandă, în urma extinderii cercetărilor fiind emise două mandate de percheziție.

În data de 15 iulie, N. Florin, de 30 ani, din Livada,  în timp ce conducea un autoturism  VW Passat pe raza localității Carei a fost oprit în trafic de polițiștii Secției 7 de Poliție Rurală Carei.

Cu ocazia controlului efectuat de către polițiști, în portbagajul autoturismului au fost găsite 2.000 pachete țigări de proveniență Ucraina. Autoturismul a fost indisponibilizat iar susnumitul a fost reținut 24 de ore pentru săvârșirea infracțiunii asimilată de contrabandă.

În urma extinderii cercetărilor de către polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor, în data de 16 iulie, au fost emise, de către Judecătoria Satu Mare,  două mandate de percheziție la domiciliul învinuitului și la Societatea comercială unde este asociat unic.

Polițiștii au procedat la  punerea în executare a celor  doua mandate de  percheziție. Cu această ocazie au fost ridicate următoarele bunuri : 1400 litri motorina , suma de 12 000 lei , si aparatura electronica in valoare de 2200 lei. De asemenea a fost indisponibilizata autoutilitara VW LT, proprietatea susnumitului, în interiorul căreia s-a găsit cantitatea de 235 litri băuturi spirtoase și 30 litri aditivi de preparare a băuturilor alcoolice.

Cercetările continuă cu autorul în stare de libertate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.