Ultima actualizare: azi, 15:02

Locale

Sătmăreanul Septimiu Buzaşu, eliberat din funcţia de secretar de stat la Ministerul Transporturilor

septimiu buzasuSeptimiu Buzaşu a fost eliberat din funcţia de secretar de stat în Ministerul Transporturilor, decizia prim-ministrului privind eliberarea din funcţie a acestuia fiind publicată în Monitorul Oficial de miercuri.

 Septimiu Buzaşu a ocupat funcţia de secretar de stat în Ministerul Transporturilor din mai 2007. Anterior, în perioada martie 2007 -aprilie 2007 – a fost şef – Serviciu Utilităţi la Direcţia Autostrăzi, Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale şi director la Direcţia Întreţinere Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din CNADNR (august 2006 – martie 2007). 

Buzaşu a mai ocupat funcţia de secretar de stat în Ministerul Transporturilor, Construcţiilor şi Turismului în perioada 17 februarie 2005 – 28 august 2006.

Sursa: AGERPRES

7 comentarii

  1. Bela Matuz Răspunde

    pacat, mare pacat pentru toti satmarenii!!!!!!!!!!!!!!!

    • Pop Ioan Răspunde

      Domnule Matuz Bela, in loc sa deplangeti plecarea lui Buzasu, ar fi mai indicat sa va faceti cu prisosinta datoria la locul de munca, la Apaserv, chiar daca ati ocupat postul dupa ce ati intrat in PNL Satu Mare, pentru ca sa numai fie atatea greseli la facturarea apei.

  2. cocojumbo Răspunde

    domnule matuz ati vrut sa spuneti pentru toti liberalii dvs? ca pentru toti satmarenii e exagerat de neadevarat si patimas:)

  3. Rodica,Rodica Răspunde

    Lasa domnu Matuz ca il angajeaza Sisi casiera la Tarom.

  4. Satmarean Răspunde

    Domnule Matuz, va adresez o simpla întrebare: ce a facut Septimiu Buzasu pentru Satu Mare? Aratati-mi un proiect la care a avut vreo contribuție notabila! Poate ca va fi angajat la Apaserv alături de cei 30 de membri de partid, lângă sora domnului Govor, lângă Cristi Zaha, insa noi sătmăreni nu vom vedea nimic concret din aceasta “activitate”.

    • satmarean Răspunde

      A moshit pasarela aia nasoala de peste calea ferata de la moftin timp de vreo 10 ani

    • Satmarean Răspunde

      USL Satu Mare a politizat excesiv toate deconcentratele,chiar daca inainte, cand era in opozitie, blama aceasta practica. Zaha, Matuz si alti liberali au ajuns pe functii bune la Apaserv, iar de atunci facturile satmarenilor sunt umflate. De ce isi bat joc de noi? Pana cand vom tolera ca incompetenta si lipsa de bun-simt sa fie valente ale celor numiti in functii publice?!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.