Și-a plimbat prietenul pe capota portbagajului în centrul orașului

30 iulie 2013 | 5 comentarii

amenda_politistPoliţiştii Biroului Rutier au sancţionat luni, 29 iulie, doi tineri, de 23 şi 29 de ani, ce au încălcat normele legale privind circulaţia pe drumurile publice şi au manifestat o conduită contrară normelor de convieţuire socială.

Tânăra de 23 de ani, din Satu Mare, conducea autoturismul în centrul municipiului, în Piaţa Libertăţii şi pe Strada Păstrăvului, transportându-l pe capota portbagajului pe bărbatul de 29 de ani, din Călineşti-Oaş, care se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Conducătoarea auto a fost sancţionată de poliţişti cu o amendă de 480 de lei, conform prevederilor H.G. 1391/2006, ce interzic transportarea persoanelor în stare de ebrietate pe platforma ori caroseria autovehiculului.

Pornind de la premisa că fiecare cetăţean are obligaţia de a avea un comportament civic, moral şi responsabil, pentru promovarea unor relaţii civilizate în viaţa cotidiană, poliţiştii i-au aplicat o sancţiune contravenţională şi tânărul de 29 de ani. Acesta a fost amendat cu suma de 400 lei conform prevederilor Legii 61/1991 privind sancţionarea faptelor de încălcare a normelor de convieţuire socială, a liniştii şi ordinii publice.

Sursa: IPJ Satu Mare

Etichete: , , , ,

Categorie: Locale

Comentarii (5)

Trackback URL | RSS Feed comentarii

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

 1. bravo au meritato din plin doar amenda e cam mica

 2. Stan Marin spune:

  Niste tarani neica…… niste tarani…..hihihihi…..idiotii nu mor niciodata!!!!!doar se schimba intre ei

 3. Sly Alonzo spune:

  Bine ca pentru depasirea de viteza iti da 600lei

 4. Sergio Dantes spune:

  Saracii de ei tarani… si-au parasit satul ca sa poata canta si ei la orasel oda bucuriei… si o plinbarica cu sicriul ambulant prin ORAS… sa dovedit a fi un caz demn de TOPUL MARLANILOR..! :)))))

 5. Luce Sln spune:

  mare mare stire …ce are ca s-o plimbat omu pe capota?de eram in locu lui luam si un capot de ala alb si ochelari negrii in contrast..haha.. e cald afara se racoreste…mai nou tot vad comentarii gen "taranii astia"…toti suntem tarani emancipati la oras doar e SATU MARE..:)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 • RSS
 • Facebook
 • Google+
 • LinkedIn
 • YouTube
 • Pinterest