Ultima actualizare: azi, 17:36

Locale

Trei persoane au fost rănite grav în urma unor accidente rutiere

accident

accident

Trei accidente grave de circulaţie s-au produs marţi, 2 iulie, în judeţul Satu Mare, poliţiştii concluzionând că acestea au avut drept cauze neacordarea de prioritate şi neadaptarea vitezei la condiţiile de drum.

Un prim eveniment rutier s-a produs marţi dimineaţa, înainte de ora 07.00, la intersecţia Străzilor Bradului cu Platanului din municipiul Satu Mare. Augustin L., de 72 de ani, aflat la volanul autoturismului, nu a respectat semnificaţia indicatorului „Oprire” şi a intrat în coliziune cu maşina condusă de Giani C., de 25 de ani, din Mehedinţi. Surprins în urma impactului a fost un biciclist de 57 de ani, Ioan C., din Satu Mare, care oprise regulamentar la indicator. Biciclistul a fost transportat la spital, suferind leziuni grave.

După alte câteva ore, la 11.00, un nou accident a fost sesizat poliţiştilor Biroului Rutier, de această dată fiind rănită de o sătmăreancă de 42 de ani. Eszter K. traversa Strada Mihai Viteazul prin loc marcat şi semnalizat cu indicatoare rutiere, când a fost accidentată de autoturismul condus de M. P., de 42 de ani, ce nu i-a acordat prioritate de trecere

Şi în acest caz, victima accidentului, suferind leziuni grave, a fost transportată de urgenţă la spital.

Marţi seara, după ora 22.00, un nou eveniment rutier s-a produs pe DC 33, în afara localităţii Beltiug. Istvan R., de 39 de ani, conducând autoturismul pe o porţiune de drum cu denivelări, nu a adaptat viteza la aceste condiţii şi a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, răsturnându-se cu maşina în şanţ. În urma accidentului a fost rănit grav Csaba U., de 35 de ani, care era pasager în autoturism.

În toate cazurile, şoferilor implicaţi în evenimentele rutiere le-au fost recoltate probe biologice pentru a se putea stabili o eventuală alcoolemie, poliţiştii continuând cercetările.

Sursa: IPJ Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.